Ατάκες στο σεξ που δεν είναι cringe

Αν είναι να γίνει ποτέ η σεξουαλική επανάσταση, ο κόσμος πρέπει να μην φοβάται να μιλήσει. Και αυτό είναι ένα κείμενο που θα σε πείσει να μιλήσεις.
Ατάκες στο σεξ που δεν είναι cringe
Το σεξ είναι καλύτερο όταν μιλάς. Ας ξεκινήσουμε από αυτό. Αν είσαι άνθρωπος που δεν του βγαίνει με τίποτα να μιλήσει, να κάνει θορύβους, αστεία, κουβεντούλα ή να πει βρώμικα πράγματα πάνω στο σεξ, τότε μπορούμε απλώς να ελπίζουμε ότι αυτό το κείμενο θα σε κάνει να δεις τα πράγματα αλλιώς.

Αν, από την άλλη, θα ήθελες να μιλάς περισσότερο πάνω στο σεξ αλλά δεν έχεις ιδέα από πού να ξεκινήσεις, τότε είμαστε σίγουροι ότι θα σε βοηθήσουμε. Όπως είναι λογικό, οι γραμμές που πρόκειται να διαβάσεις είναι καλύτερο να διαβαστούν στο σπίτι σου.

*Αρχικά, πάρε όση ντροπή νιώθεις γύρω από το θέμα "σεξ και ομιλία" και πέτα την από το παράθυρο. Ή, εντάξει, άφησέ την στην εξώπορτα και προσπάθησε σιγά-σιγά να την κατεβάζεις ορόφους μέχρι να την διώξεις. Η ντροπή σου μάλλον δεν έχει να κάνει με το ότι θα πεις κάτι χυδαίο, αλλά με το ότι θα προκαλέσεις γέλιο αν το κάνεις. Συνεπώς, θέλουμε να θυμάσαι τρία πράγματα:
1. Το γέλιο στο σεξ είναι εντελώς φυσιολογικό - και πολύ ωραίο, ανάλογα του ποιον ρωτάς.
2. Το σεξ από μόνο του ως πράξη είναι αρκετά γελοίο αν θες όντως να σκέφτεσαι τόσο βαθιά, άρα στην ουσία ανησυχείς για έναν πλεονασμό.
3. Δεν έχει να κάνει αναγκαστικά με το τι λες, αλλά με το πώς το λες. Ωραία, πάμε παρακάτω τώρα.

*Υπάρχουν δύο τρόποι να ρωτήσεις "Σ' αρέσει αυτό;" πάνω στο σεξ: Ζητώντας αγχωμένη επιβεβαίωση, και με την έπραση ότι θα ακούσεις "Ναι", περιμένοντας απλά να δεις πόσο ενθουσιώδες θα είναι το "Ναι". Στον δεύτερο τρόπο να μένεις και όλα θα πάνε καλά. Και είναι εξαιρετική φράση για να αρχίσεις να μιλάς περισσότερο.

*Η λέξη "κ*ύλα" δεν πρόκειται ποτέ να βγει εκτός μόδας, επειδή ευτυχώς είναι αποδεκτή από όλους. Χρησιμοποίησέ την ως επιθετικό προσδιορισμό, ως επιφώνημα, αλλά και ως ικεσία.

*Ζήτα ευθέως αυτό που θες. Όχι ζουζουνιές, όχι νάζια: Απλώς ζήτα. Δεν είναι βρώμικη κουβέντα αν είναι πρακτικό. Ζήτα να σε αγγίξει, να σε γλείψει και να σε δαγκώσει εκεί που θες. Μόνο να προσέχεις...

*...ο υπερθετικός βαθμός δεν είναι πάντα φίλος σου. Εκτός από τις προφανείς περιπτώσεις που λες καταφανώς ψέματα και κινδυνεύεις να ξενερώσεις τον παρτενέρ σου, οι λέξεις που καταλήγουν σε -άρα και -άρες φέρνουν λίγο ελληνικό πορνό των 70s. Και δεν είμαστε στα 70s. Ναι, ακόμα κι αν αυτό που έχεις μπροστά σου μπορεί αντικειμενικά να χαρακτηριστεί ως "κωλάρα".

*Το βρισίδι το σωστό, το πρόστυχο ξεκινάει πάντα χαλαρά. Δεν γίνεται να πας από το 0 στο 100 και να αρχίσεις να κατεβάζεις καντήλια, ούτε με το που ξεκινήσατε το παιχνίδι να ζητήσεις να σου πει δυο λόγια για την μανούλα σου. Κάποιοι άνθρωποι χρειάζονται πολύ χρόνο για να μπουν στην φάση να μιλήσουν βρώμικα, και κάποιοι άνθρωποι απλώς δεν πρόκειται να μπουν στην φάση ποτέ. Στην δεύτερη περίπτωση λυπούμαστε αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

*Σε γενικές γραμμές, οτιδήποτε φέρνει σε σαδομαζό (και λεκτικά), καλό είναι να το εισάγεις με το μαλακό στο πρόγραμμα. Ακόμα κι αν ξέρεις ότι κάνεις σεξ με έναν ανοιχτόμυαλο άνθρωπο, μια ξαφνική κακή έκπληξη πάνω στο σεξ αφήνει πολύ δυνατή ανάμνηση. Άλλωστε, το σεξ λίγο-πολύ από όλες τις απόψεις πάει κλιμακωτά. Και στο σαδομαζό το ίδιο συμβαίνει, άρα άφησέ το να εξελιχθεί από μόνο του, χωρίς να τεντώνεις τα όρια του παρτενέρ σου.

*Θα τολμήσουμε να πούμε ότι η λέξη "μ*λάκ*ς" πάνω στο σεξ χρειάζεται να χρησιμοποιείται περισσότερο. Ξανά, είναι θέμα χροιάς, αλλά μπορεί να ακουστεί πολύ λιγότερο γελοία σε σχέση με οτιδήποτε πιο πορνογραφικό μπορεί να σκεφτείς εκείνη τη στιγμή.

*Καλή ιδέα είναι επίσης όσο δοκιμάζεις τις βρώμικες κουβέντες, τα χέρια σου παράλληλα να κάνουν κάτι άλλο. Μια βρώμικη κουβέντα ακούγεται ακόμα καλύτερη μέσα στην γενικότερη βρώμικη θολούρα.

*Τέλος, αν όλα αυτά σου φαίνονται πιο εξελιγμένα από ό,τι μπορείς να κάνεις, μην φοβηθείς να επιστρέψεις στα πιο απλά και λειτουργικά πράγματα: "Σκίσε με". "Παρ' το".

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v