Σέξι ιδέες για κάτι βραδιές μοναχικές

Μη φοβάσαι τη μοναξιά όταν μπορείς με θάρρος να ορθώσεις ανάστημα απέναντί της και να πεις «Μπορώ και μόνος-η».
Σέξι ιδέες για κάτι βραδιές μοναχικές
Είναι κάτι βραδιές που έχεις μοναξιές και δεν έχεις τι να κάνεις. Δε θέλεις να δεις σειρά, δε θέλεις να μαγειρέψεις, αλλά έχεις ορεξούλες 😉 Συμμεριζόμαστε αυτήν σου την ανάγκη και σου δίνουμε έξι προτάσεις για να περάσεις μία βραδιά γεμάτη πάθος -κι ας είσαι μόνος-η σου.

Δονητές έχεις;

Αν είσαι γυναίκα, τότε θα πρέπει να στραφείς στον δονητή σου. Εδώ έχουμε έναν πάρα πολύ περιεκτικό οδηγό σε περίπτωση που έχεις μαύρα μεσάνυχτα για τους δονητές. Αν πάλι είσαι αγόρι, τότε καλό είναι να ανακαλύψεις τα αυνανιστήρια

Σέξι ταινίες βλέπεις;

Κοίτα, δεν θέλουμε να σου προτείνουμε για άλλη μια φορά να δεις πορνοταινίες, θέλουμε όμως να δεις ανθρώπους να κάνουν σεξ. Θα περάσεις καλύτερα αν διεγείρεις τη φαντασία σου, από το να δεις απλώς δύο οντότητες να ερωτοτροπούν. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις εδώ και να δεις τι έχει το Reddit να σου προτείνει.

Το τσατρουλέτ το ξέρεις;

Υπάρχει ένα site που λέγεται chatroulette και σου δίνει τη δυνατότητα να συνομιλείς με random άτομα από όλο τον κόσμο. Σε τέτοιου είδους site ο κόσμος συνήθως μπαίνει για να φλερτάρει (ας το πούμε), οπότε γιατί να μην αδράξεις την ευκαιρία; Εμείς έχουμε να σου κάνουμε δύο προτάσεις. Η μία είναι να μπεις για να κάνεις την πλάκα σου και η άλλη είναι να μπεις για να αυτοικανοποιηθείς -χωρίς όμως να δείξεις πρόσωπο, ο κόσμος είναι κακός.

Κάνε μια σέξι φωτογράφιση

Τον εαυτό σου, εννοούμε. Και η φωτογραφική σου, και το κινητό σου έχουν λειτουργία χρονομέτρου, οπότε σου προτείνουμε να την εκμεταλλευτείς. Φόρεσε τα πρόστυχα, τα μαύρα τα εσώρουχά σου, μετά βγαλ' τα και κάνε πόζες μπροστά στο φακό όσο αθώες ή πορνογραφικές θέλεις. Το μετά, το αφήνουμε πάνω σου. Φτιάξ' τις στο Photoshop, ζησ' το μοντέλο στο Instagram και -αν θες- διάλεξε κάπου να τις στείλεις...

Διάβασε ερότικα

Για τους πιο διαβαστερούς εξ υμών, η ερωτική λογοτεχνία έχει μερικά αριστουργήματα να διαλέξεις - και μερικά λιγότερο αριστουργήματα, αλλά αριστουργηματικά σέξι. Επειδή κάποιοι άνθρωποι δεν ερεθίζονται τόσο βλέποντας άλλους να κάνουν σεξ, όσο διαβάζοντας με όλες τις λεπτομέρειες την πράξη. Πάρε εδώ μια ιδέα, έχουμε μπόλικα να σου προτείνουμε. 

Εναλλακτικά, διάβασε ερωτικό fanfiction

Αν δεν ξέρεις τι είναι αυτό, είναι οι λογοτεχνικές δουλειές που βασίζονται πάνω σε άλλες δουλειές. Μετάφραση: Αν θες να διαβάσεις ιστορίες που πρωταγωνιστούν οι αγαπημένοι σου χαρακτήρες από την αγαπημένη σου σειρά, θα βρεις άπειρες. Και μερικές έχουν πολύ, πολύ, πολύ σεξ μέσα. Και, ακριβώς όπως μετά από πολύ ψάξιμο στα πορνο-sites βρίσκεις την εκλεκτή πορνοταινία που θα σε ικανοποιήσει,  έτσι και στο fanfiction με λίγη υπομονή θα βρεις ακριβώς αυτό που ψάχνεις. Ξεκίνα ρίχνοντας μια ματιά εδώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v