Βάζουμε τα φρούτα σε μπολ/σαλατιέρα και προσθέτουμε τα βότανα.
Φτιάχνουμε το dressing με ελαιόλαδο, ξίδι και αλατοπίπερο και το προσθέτουμε στο μπολ.
Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε στο ψυγείο για περίπου μία ώρα για να ανακατευτούν τα αρώματα.
Καβουρδίζουμε ελαφρά τα φιστίκια ή τους κουκουναρόσπορους και τους αφήνουμε να κρυώσουν. Χοντροκόβουμε τα φιστίκια.
Βγάζουμε τη σαλάτα από το ψυγείο για περίπου 15΄-20΄ πριν να την φάμε, για να μην είναι παγωμένη. Συγχρόνως βγάζουμε και το τυρί για να έρθει κι αυτό σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.
Ανακατεύουμε άλλη μια φορά τα υλικά στο μπολ, στραγγίζουμε καλά τη burrata και με τα δάχτυλά μας την κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια πάνω από το μπολ με τη σαλάτα, έτσι ώστε η κρέμα που κρύβει στο εσωτερικό της να χυθεί πάνω από τα φρούτα.
Πασπαλίζουμε με τα φιστίκια, τρίβουμε λίγο ακόμη πιπέρι, περιχύνουμε με λίγες ακόμη σταγόνες ελαιολάδου και απολαμβάνουμε.
Συνοδεύουμε με ένα ποτήρι δροσερό ροζέ ή λευκό κρασί και νόστιμο ζυμωτό ψωμί.