Στο ατμοσφαιρικό wine restaurant του Θησείου η σεφ Σταυριανή Ζερβακάκου απογειώνει την ελληνική κουζίνα με τις sui generis, βαθιάς νοστιμιάς δημιουργίες της.
Ξεκινήσαμε για μια περιποιημένη σουβλακότσαρκα κι ο δρόμος μας έφερε στις γειτονιές του Γαλατσίου και της Κυψέλης από όπου φύγαμε χορτάτοι κι εντυπωσιασμένοι.
Ξεκινήσαμε πεινασμένοι για ταβερνότσαρκα στις μερακλήδικες γειτονιές στα πέριξ του Πειραιά και γυρίσαμε χορτασμένοι, δίχως να δώσουμε περισσότερα από 15€ το άτομο.
Κλασικοί και μοντέρνοι, σε καλυμμένες αυλές και παλιές μονοκατοικίες, οι μεζέδες στις τρεις αγαπημένες περιοχές λίγο έξω από την Αθήνα είναι εκλεκτοί και το κρασί ρέει άφθονο.