Το Γίδι αποθεώνει στο μενού την προβατίνα κι εμείς του χρωστάγαμε καιρό μια επίσκεψη για να δοκιμάσουμε τα εκλεκτά κοψίδια της αγαπημένης χασαποταβέρνας.
Την είδαμε γκουρμέ και fine dining και πήγαμε τρέχοντας σε δύο από τις πιο χοτ γαστρονομικές πιάτσες της πρωτεύουσας για να φάμε κάπου καλά στα σίγουρα.
Από ζουμερά κοκκινιστά και παραδοσιακά γεμιστά μέχρι αργομαγειρεμένα κρεατικά και σπιτικές σούπες, αυτά τα μέρη σερβίρουν αυθεντικές γεύσεις που θυμίζουν μανούλα.
Έχεις ξενυχτήσει και θέλεις κάτι πραγματικά γευστικό για να ξεκινήσεις τη νέα χρονιά; Οι καντίνες της Αθήνας είναι εδώ για να σώσουν την Πρωτοχρονιά και το στομάχι σου.
Το street food δεν είναι πάντα μια γρήγορη λύση για μάσα. Μπορεί να μεταμορφωθεί σε μια εμπειρία γαστρονομικής εξόδου, συνδυάζοντας αυθεντικές γεύσεις και ατμόσφαιρα.
Ανακάλυψε πού θα δοκιμάσεις το πιο ζουμερό κοντοσούβλι, ποια ταβέρνα φημίζεται για την φοβερή της γάστρα και πού θα σου σερβίρουν τα πιο λαχταριστά παϊδάκια.