Η σπηλιά του Νταβέλη, οι θρύλοι της Πεντέλης, η υπέροχη θέα, τα μπριζολάκια του Βλάχου και τα κοκτέιλ του Dadas στην πιο spooky έξοδο του Σαββάτου που έχουμε προτείνει.
Ανάμεσα στα κόκκινα φανάρια της βρήκαμε ένα από τα πιο cool μπαράκια και την αυθεντικότερη ινδική κουζίνα της πόλης. Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμάς κάτι μας θύμισε.
Σπιτικά κεφτεδάκια, ισπανικές γεύσεις, ιταλικός εσπρέσο, vintage πολυχώροι, χειροποίητα ζυμαρικά και φθηνά κοκτέιλ, σε 11 φρέσκες διευθύνσεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Αυτό το Σάββατο, κατηφορίζουμε στις γειτονιές του Πειραιά, πίνουμε καφεδάκι στην Καστέλλα, τρώμε στου Μπελαμί το ουζερί και απολαμβάνουμε Φοίβο Δεληβοριά.
Οργανώνουμε για εσάς το τέλειο ραντεβού, στις πιο όμορφες γειτονιές της πόλης, σε λόφους με συγκλονιστική θέα και σε ρομαντικά στέκια για καφέ, ποτό και τέχνη.