Παραλιακή 2015: Πάμε θάλασσα;

Τα beach bars, οι επιστροφές των mainstream mega-clubs, τα ελληνικά σχήματα και όλα όσα μας προκαλούν να κατηφορίσουμε την παραλιακή το καλοκαίρι του 2015.
Παραλιακή 2015: Πάμε θάλασσα;
Όσο ο καιρός φτιάχνει, τόσο περισσότερο μας έρχεται η όρεξη για έναν παγωμένο καφέ με θέα τη θάλασσα. Καφές που μπορεί να γίνει ποτό στην άμμο. Ποτό που μπορεί να γίνει κοκτέιλ με δυνατά DJ sets στα μεγάλα κλαμπ που ξεσκεπάζουν τις πίστες τους. Κοκτέιλ που μπορεί να εξελιχθεί – γιατί όχι; - σε λουλουδοπόλεμο στα live clubbing ελληνάδικα που επιστρέφουν στις καλοκαιρινές τους επάλξεις. Ιδού δέκα διευθύνσεις που μας προσκαλούν στην παραλιακή για να εγκαινιάσουμε την καλοκαιρινή σεζόν του 2015.

Akanθus
Λ. Ποσειδώνος, Καλαμάκι, τηλ: 2109680800

Η οικογένεια του Akanθus ήδη έχει καλωσορίσει την καλοκαιρινή σεζόν με την all day λειτουργία του Nalu στον εσωτερικό χώρο αλλά και στην παραλία, εγκαινιάζοντας Moonlight Riviera parties κάθε Σάββατο αλλά και Ελληνικές βραδιές κάθε Κυριακή. Στο τέλος του Απριλίου αναμένεται και η επιστροφή του Akanθus και Akanθus beach ακριβώς δίπλα, για να χαρίσει μια δυνατή mainstream επιλογή στους φίλους των club-restaurants για δεύτερη σεζόν. 

Akrotiri DC 
Βασ.Γεωργίου Β5, Παραλία Αγίου Κοσμά, τηλ:2109859147–9

Η σύμπραξη του Akrotiri με το Dream City επανέρχεται δυναμικά στην παραλία του Αγίου Κοσμά. Οι Magic Summer βραδιές εγκαινιάστηκαν ήδη – στις 17/4 γίνεται το «Grand Opening» πάρτι με τους Mancha, Dimmy V, Kalogeros στα decks και τον DJ Kas σε live performance. Πιστό στο δίπτυχο «dine and dance», το Akrotiri θα σερβίρει και μεσογειακές/ιαπωνικές γεύσεις. 

Bolivar 
Λ. Ποσειδώνος, Καλαμάκι, τηλ: 6980392325

Το πιο δραστήριο beach bar της Αττικής επανέρχεται δυναμικά: Ξεκίνησε ήδη την λειτουργία του το Πάσχα, ενώ από τις 9 Μαΐου εγκαινιάζει τα ειδικά πάρτι με καλεσμένους DJs της αφρόκρεμας της dance σκηνής: Οι Nick Devon and Friends ξεκινούν στις 8/5, ο Dino MFU έρχεται το Σάββατο 9/5, ο Agent Greg συνεχίζει στις 16/5, Ο Digweed έρχεται στις 5/6, ενώ στις 12/6 θα λάβει χώρα το φετινό “Beach House Festival”, το μεγαλύτερο beach party του αττικού καλοκαιριού με τους Fritz Kalkbrenner, Monica Kruse, Deborah De Luca, Worakls και Gardens of God – η προπώληση ξεκίνησε ήδη στα 13€. 

Massroom 
Λ. Ποσειδώνος, Ελληνικό, τηλ: 2130325571
Στον χώρο του Ocean δίπλα στην πίστα καρτ του Ελληνικού, αυτή τη χρονιά προετοιμάζεται πυρετωδώς το opening ενός νέου mega club, του Massroom, που θα κινηθεί σε δυνατά, καθαρά dance μονοπάτια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, resident DJ θα είναι ο Πάρης Σκορδάκης, θα υπάρχουν hot dancers, θεματικές βραδιές, και αφορμές για… βουτιές από νωρίς στην πισίνα του. Το opening αναμένεται στις αρχές του Μαΐου. 

Island 
Λ. Ποσειδώνος, Βάρκιζα, τηλ: 2109653563

Σταθερή, διαχρονική αξία της αθηναϊκής ριβιέρας, το Island θα βρίσκεται και φέτος στις επάλξεις, λειτουργώντας ως club, tapas bar εστιατόριο και asian fusion restaurant. Τα θεματικά εβδομαδιαία πάρτι του καλοκαιριού ετοιμάζονται, με δυνατά ονόματα της εγχώριας DJ σκηνής.

Κι από… ελληνάδικα;
Αυτό το καλοκαίρι, τα νερά της παραλιακής αναμένεται να «ταράξουν»:
-το Cabaret (πρώην Romeo, Ελληνικού 1, Λ. Ποσειδώνος) όπου θα εμφανίζονται η Έλλη Κοκκίνου και οι Onirama
-το Fantasia (Λ. Ποσειδώνος 5, Ελληνικό) με την ομάδα Παντελίδης-Φουρέιρα-ΜΕΛΙSSΕS
-το Frangelico (Λ. Ποσειδώνος 35, Άλιμος) με τους Χρήστο Χολίδη και Χρήστο Μενιδιάτη
-το «Θέα» (Λ. Ποσειδώνος 3, Άλιμος) με το δυνατό δίδυμο Στέλιος Ρόκκος-Δέσποινα Βανδή, πλαισιωμένο από τους Vegas, Θωμαή Απέργη και Στέλιο Λεγάκη
-το Posidonio (Λ. Ποσειδώνος 18, Ελληνικό), με τον αγαπημένο των λαϊκό-φιλων Γιάννη Πλούταρχο (μαζί του οι Κώστας Μαρτάκης, Μαρία Έλενα Κυριάκου, Boys+Noise

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v