Φανταστικές προτάσεις για να σας κάνετε δώρο

Συγκεντρώσαμε τις καλύτερες ιδέες μας για να πάρετε και ένα δωράκι στον εαυτό σας μαζί με όλα τα άλλα φέτος τις γιορτές.
Φανταστικές προτάσεις για να σας κάνετε δώρο
Πήρατε χριστουγεννιάτικα δωράκια για όλους τους ανθρώπους που αγαπάτε; Μήπως ξεχάσατε κάποιον; Σίγουρα; Γιατί βάζουμε στοίχημα ότι δεν πήρατε κάτι για τον εαυτό σας. Ποτέ δεν είναι αργά, όμως, να του δείξετε κι εκείνου την αγάπη σας. Για να σας βοηθήσουμε, συγκεντρώσαμε μερικές καταπληκτικές ιδέες για δωράκια που δεν θα σας κοστίσουν ακριβά.

Ένα μασάζ: Θα σας χαλαρώσει, θα σας ομορφύνει, θα σας ξεκουράσει και θα σας απαλλάξει από το άγχος και το τρέξιμο της προ-εορταστικής περιόδου. Ένα relax μασάζ με αιθέρια έλαια στο Nilaya Mystic Spa στην Κηφισιά (Χαριλάου Τρικούπη 149, ώρες λειτουργίας Δευτέρα - Παρασκευή 10:00-21:00 και Σάββατο,10:00-18:00) διαρκεί 50 λεπτά και κοστίζει 65€. 

Ένα βιβλίο: Πόσο καιρό έχετε να διαβάσετε ένα καλό βιβλίο; Κάνοντας δώρο στον εαυτό σας ένα βιβλίο, δεσμεύεστε παράλληλα να του χαρίσετε και μερικές ελεύθερες ώρες για να το απολαύσει. Μερικές από τις καλύτερες, και πιο φρέσκιες, βιβλιο-προτάσεις έχουμε συγκεντρώσει εδώ ενώ ακόμα περισσότερες θα βρείτε στη στήλη του βιβλίου του in2life.

Ένα ταξιδάκι: Δεν είναι ανάγκη να είναι ακριβό –και άλλωστε, έχει το «αβαντάζ» ότι δεν είναι δώρο μόνο για τον εαυτό σας, αλλά και για το πιο αγαπημένο σας άτομο στον κόσμο, εκείνο που θέλετε να περάσετε ένα Σαββατοκύριακο μαζί του. Ρίξτε μια ματιά στις καλύτερες τιμές ξενοδοχείων ανά την Ελλάδα που συγκεντρώσαμε εδώ κι εδώ, και κλείστε ένα weekend αμέσως μετά τις γιορτές. Το αξίζετε.

Ένα επιτραπέζιο: Δωράκι που θα σας χαρίσει ταυτόχρονα και μερικά σούπερ διασκεδαστικά απογεύματα με την παρέα. Εδώ θα βρείτε μερικές από τις πιο φρέσκιες κυκλοφορίες επιτραπέζιων παιχνιδιών, ενώ εδώ έχουμε συγκεντρώσει τις καλύτερες προτάσεις μας για τον φετινό χειμώνα.

Κάτι για να σας κρατά ζεστούς: Στο Etsy.com βρήκαμε αυτό το καταπληκτικό “infinity” κασκόλ σε κόκκινο ή μαύρο καρό, στην τιμή των 23€, ενώ αν δεν θέλετε να περιμένετε το ταχυδρομείο –που τέτοιες μέρες θα καθυστερήσει, είναι η αλήθεια– ένα ωραιότατο μάλλινο κασκόλ βρήκαμε και στο H&M σε αντίστοιχη τιμή (25€).

Ένα gadgetάκι για το γραφείο: Όπως αυτό εδώ το ρομποτάκι – USB hub για τον υπολογιστή σας, που εντοπίσαμε στο Gadget-4all στην τιμή των 20€. Πρακτικό και χαριτωμένο ταυτόχρονα, συνδέεται με τον υπολογιστή και υποδέχεται δύο καλώδια USB, διαθέτει LED φωτισμό, ενώ ταυτόχρονα είναι και κουρδιστό… φουτουριστικό ρομπότ. Περισσότερες προτάσεις για gadget θα βρείτε στη στήλη της Τεχνολογίας.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v