Στοκατζίδικα 2015: 11 διευθύνσεις για φθηνές αγορές

Ηλεκτρικές συσκευές, ρούχα, παπούτσια, παιδικά είδη και ένα σωρό ακόμα αγορές σε σούπερ προσφορές μέσα από 11 online και μη διευθύνσεις στοκ στην Αθήνα.
Στοκατζίδικα 2015: 11 διευθύνσεις για φθηνές αγορές

Η αγορά ρούχων και πάσης φύσεως αξεσουάρ εν μέσω περιόδους οικονομικής στενότητας είναι κάτι το οποίο σκεφτόμαστε και ξανασκεφτόμαστε κάθε φορά που (δεν) έχουμε κάποια χρήματα στην άκρη. Πόσο θα μας κοστίσει; Πού μπορούμε να βρούμε τις καλύτερες προσφορές ώστε να μην φύγουν πολλά;


Την απάντηση δίνουν τα στοκατζίδικα της Αθήνας και των γύρω περιοχών, τα οποία διαθέτουν κομμάτια από παλαιότερες σεζόν σε τιμές σ(τ)οκ. Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικές τέτοιες διευθύνσεις για να πάρετε όσο το δυνατόν περισσότερα με όσο το δυνατόν… λιγότερα.


Factory Outlet
Δύο κτίρια, ένα στην Λεωφόρο Πειραιώς και ένα στο Αεροδρόμιο διαθέτει το δημοφιλές stock house, στο οποίο βρίσκουμε μερικές από τις δημοφιλέστερες φίρμες ιδιαίτερα του casual και αθλητικού ντυσίματος (Juicy, Funky Budha, Levis, Nike, O’neill, CK, Alouette), με τιμές σε έκπτωση έως και 80%. Διαθέτει και online κατάστημα με ακόμα περισσότερες προσφορές.


Balloon Stock (δείτε όλα τα καταστήματα εδώ)
Τα πάντα γύρω από τη γυναικεία ένδυση σε πολύ χαμηλές τιμές (ρούχα με έκπτωση μέχρι 80%, αμπιγιέ από 30€, νυφικά από 150€) σε τέσσερα στοκ καταστήματα στην Αττική που διαθέτουν φίρμες όπως οι Christa Probst, Gianni Rodini, Amelie, Lila κ.α.. Διαθέτει και online κατάστημα, με αντικαταβολή ή δωρεάν αποστολή στον χώρο σας για παραγγελίες άνω των 50€ (εντός Αττικής) και 100€ (εκτός Αττικής).


Gianna Kazakou
Σχέδια της προηγούμενης, κυρίως, σαιζόν, με την υπογραφή της αγαπημένης ελληνικής εταιρείας υποδημάτων, με έκπτωση -50%. Επίσης, έξτρα εκπτώσεις και προσφορές για παραγγελίες από το online κατάστημα της φίρμας και δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 30€.


Buldoza.gr
Το δημοφιλέστερο πιθανότατα ελληνικό site για stock online shopping, η Buldoza διαθέτει ανδρικά και γυναικεία ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ από επώνυμες μάρκες όπως οι Gant, Desigual, Vans, Nike, Quicksilver, Tokyo Laundry και Calvin Klein, αλλά και ηλεκτρικές συσκευές, είδη κουζίνας και διακοσμητικά, σε εκπτώσεις της τάξης του -50%. Μπορείτε να πληρώσετε είτε με πιστωτική κάρτα είτε με αντικαταβολή στο courier, ενώ τα έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα είναι 5€ (και δωρεάν για αγορές 59€ και πάνω).


Empoli Outlet
Με σύνθημα «εδώ πληρώνεις τα μισά», τα δύο στοκ καταστήματα Empoli συγκεντρώνουν ενδύματα από δεκάδες εταιρίες σε προσφορές ως και 50% - θα βρείτε για παράδειγμα προϊόντα Alcott, Celestino, Timberland, Grant, Converse, Triumph, Levi's, Admiral, Ugg, Diesel, New Balance, Nike, Attrattivo κ.α.


Eponymo Designers Outlet
Λαμίας 3, Αργυρούπολη, τηλ: 210 9937959 και Λεωφόρος Στρατάρχη Παπάγου Αλέξανδρου 30Α, Ζωγράφου, τηλ: 2107470181
Στο κατάστημα της Αργυρούπολης θα βρείτε ρούχα και αξεσουάρ από τις φίρμες Against My Killer, Bikkembergs, Byblos Blu, C`N`C, DKNY, Ermanno Scervino, Gianfranco Ferr, Ice Β iceberg, Just Cavali, R.E.D. Valentino, Versace Jeans Couture, ενώ στο κατάστημα του Ζωγράφου θα βρείτε φίρμες όπως D&G, DKNY, Gianfranco Ferr, Just Cavalli, Moschino, R.E.D. Valentino, Versace Jeans Couture, με εκπτώσεις μέχρι 50%.


Mini Raxevsky
Μπουμπουλίνας 21 και Σμύρνης 9, Άγιος Δημήτριος, τηλ: 2109755995
Τα πιτσιρίκια θα το χαρούν και εσείς το ίδιο, μιας και στο stock της ελληνικής φίρμας στον Άγιο Δημήτριο θα βρείτε ρούχα παιδικά και μπεμπέ της περσινής collection, καθώς και μοντέλα παλαιότερων ετών σε έκπτωση μέχρι και 80%.

Prince Oliver Outlet
Λ. Βουλιαγμένης 333, Ηλιούπολη, τηλ: 2111036700
Οι άνδρες έχουν την τιμητική τους στο στοκ κατάστημα των Prince Oliver, όπου θα βρείτε ως και 75% έκπτωση σε ρούχα, παπούτσια, κοστούμια περασμένων σεζόν αλλά και αξεσουάρ όπως ρολόγια, ζώνες και μανικετόκουμπα.


Sportistas  
Ελ. Βενιζέλου 263, Π. Φάληρο, τηλ: 210 9870999
Το εξειδικευμένο σε αθλητικά προϊόντα outlet του Παλαιού Φαλήρου τώρα λειτουργεί ως ένα χρηστικότατο online outlet με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα. Εδώ θα βρείτε αθλητικά παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ από τις εταιρίες Asics, Mikasa, Ellesse, Rip Culr, Umbro, Speedo, Onitsuka Tiger, O'Neill κ.α. σε εκπτώσεις που ξεκινούν από το 30% και στην κατηγορία "Clearance" φτάνουν το 70%.


Melina May
Το online outlet της εταιρείας, προσφέρει εκπτώσεις που αγγίζουν το -80% σε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά ρούχα και παπούτσια όπως Adidas, Bvlgari, Campus, Calvin Klein, Converse, Pepe Jeans, Reebok, Puma, Pierre Cardin και Ralph Lauren. Διαθέτει, επίσης, αξεσουάρ, καλλυντικά, παιχνίδια και είδη σπιτιού σε εντυπωσιακές εκπτώσεις. Πραγματοποιεί αποστολές σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Το κόστος αποστολής εντός Ελλάδας είναι 3€, ενώ για αγορές 80€ και άνω δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής.


Mothercare
Σακελλαρίου 2 και Τεώ, Ταύρος, τηλ: 2104815898
Στο outlet της αλυσίδας καταστημάτων στον Ταύρο, βρίσκουμε βρεφικά και παιδικά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, καροτσάκια, έπιπλα αλλά και ποιοτικά παιχνίδια του Early Learning Center από προηγούμενες σεζόν σε έκπτωση μέχρι και 50%.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v