10 αγορές που θα κάνουν τα ταξίδια σας πιο εύκολα

Δέκα μικρά και πρακτικά αξεσουάρ που θα κάνουν πιο εύκολα, πιο «έξυπνα», πιο απολαυστικά τα ταξίδια σας.
10 αγορές που θα κάνουν τα ταξίδια σας πιο εύκολα

Ταξιδεύετε συχνά; Πολύ καλά κάνετε, στηρίζουμε! Και φροντίζουμε να κάνουμε τις εξορμήσεις σας πιο άνετες και εύκολες, με δέκα προτάσεις αγοράς για gadgets, μικροσυσκευές και αξεσουάρ που θα λύσουν τα χέρια κάθε ταξιδιώτη.

Μαξιλαράκι για το αεροπλάνο  
Το φουσκωτό μαξιλαράκι της Sentio πιάνει ελάχιστο χώρο στην τσάντα σας, φουσκώνει γρήγορα στο αεροπλάνο ή σε οποιοδήποτε μεταφορικό μέσο και σας επιτρέπει να χαλαρώσετε, να κοιμηθείτε εύκολα και να μην… πιαστείτε κατά την διάρκεια της διαδρομής.
Τιμή: 2,90€ από το Πλαίσιο

Συσκευασίες υγρών για χειραποσκευές 
Η τάση στα αεροπορικά ταξίδια, λόγω οικονομίας, είναι να ταξιδεύουμε μόνο με χειραποσκευή και να γλιτώνουμε τα χρήματα από τις παραδοτέες βαλίτσες. Μόνο που στην καμπίνα του αεροπλάνου δεν επιτρέπονται συσκευασίες καλλυντικών άνω των 100ml. Γι’ αυτό και τα μπουκαλάκια του ταξιδιωτικού αυτού σετ αποδεικνύονται σωτήρια: Ασφαλίζονται καλά και χωρούν τις ποσότητες που χρειάζεστε – αρκεί πριν το ταξίδι σας να «μεταγγίσετε» σε αυτά ό,τι χρειάζεστε, π.χ. σαμπουάν, κρέμες κλπ.
Τιμή: 7,57€ από το Woomie.gr

Μίνι πακέτο πρώτων βοηθειών 
Αχρείαστο να ‘ναι, αλλά ένα πακέτο «έκτακτων περιστατικών» θα αποδειχθεί σημαντικό όταν το χρειαστείτε σε κάποιο απομονωμένο νησί ή σε μια ξένη χώρα όπου δεν θα ξέρετε πώς να βρείτε φαρμακείο ή πώς να ζητήσετε αυτό που χρειάζεστε. Το kit του Public περιλαμβάνει 32 χρήσιμα είδη για κοψίματα, γρατζουνιές και μικρούς τραυματισμούς.
Τιμή: 8,49€ από τα Public

Ημερολόγιο ταξιδιού
Οι πιο παραδοσιακοί και ρομαντικοί ταξιδιώτες θα εκτιμήσουν την αισθητική αυτού του τετραδίου/ημερολογίου, που μας καλεί όχι μόνο να σημειώσουμε εντυπώσεις και αναμνήσεις από τα ταξίδια μας, αλλά και tips για να ζήσουμε όλες εκείνες τις μικρές εμπειρίες που κάνουν την διαφορά σε κάθε προορισμό.
Τιμή: 13,56 δολάρια για παραγγελίες από το Amazon

TripIt
Από τους παραδοσιακούς, περνάμε στους πιο hi tech μοντέρνους ταξιδιώτες, οι οποίοι θα βρουν τις λύσεις που χρειάζονται για πιο οργανωμένα ταξίδια με την εφαρμογή TripIt. Στις υπηρεσίες του, περιλαμβάνονται η συλλογή όλων των στοιχείων, αριθμών εισιτηρίων, διευθύνσεων και κωδικών κρατήσεων για πτήσεις, διαδρομές, ξενοδοχεία κλπ, ώστε να τα έχετε όλα συγκεντρωμένα σε ένα μέρος με τη σειρά που τα χρειάζεστε, καθώς και η αρχειοθέτηση σημειώσεων, εμπειριών και αναμνήσεων, μαζί με την επιλογή να τα μοιραστείτε με τους φίλους σας στα social media.
Τιμή: Δωρεάν για iOS, Android, Windows phone, Blackberry

Power bank
Μόνιμο πρόβλημα πια στα ταξίδια: Είστε όλη μέρα στον δρόμο, βγάζετε ένα σωρό φωτογραφίες, και στα μισά της μέρας, το smartphone κλείνει από μπαταρία. Με έναν φορητό φορτιστή όμως, το πρόβλημα λύνεται. Το power bank της Intenso διαθέτει θύρα USB και miniUSB για άμεση φόρτιση του κινητού, του tablet ή του MP3 σας, χωρίς να χρειάζεστε πρίζα.
Τιμή: 17,99€ από το MediaMarkt

Παγκόσμιος αντάπτορας πρίζας
Το Avantree Universal AC Adapter είναι ένας αντάπτορας ρεύματος κατάλληλος για τη σύνδεση όλων των ηλεκτρικών συσκεύων που καταναλώνουν μέχρι 1500 watt. Συνδέστε τη μία άκρη του αντάπτορα στη συσκευή σας και την άλλη στην ηλεκτρική πρίζα, σε όποιο σημείο του πλανήτη και αν βρίσκεστε. Ο αντάπτορας της Avantree επιτρέπει φόρτιση και λειτουργία ακόμη κι αν ετοιμάζεστε για τον γύρο του κόσμου, ενώ έχει μικρό και πρακτικό σχήμα για να χωρά σε οποιαδήποτε τσάντα.
Τιμή: 17,99€ από τα Public

Η ιδανική χειραποσκευή
Όπως είπαμε, η αεροπορική τάση επιβάλλει ταξίδι με χειραποσκευή. Γι’ αυτό χρειάζεστε μια βαλίτσα που υπακούει στις επιτρεπόμενες διαστάσεις των αεροπορικών εταιριών μεν, χωρά όσα περισσότερα γίνεται δε. Αυτή εδώ η βαλίτσα διαστάσεων 55 cm × 40 cm × 20 cm χωρά άνετα στην καμπίνα του αεροσκάφους, ενώ διαθέτει εργονομική σχεδίαση στο εσωτερικό της για βολική ταξινόμηση όλων των απαραίτητων ρούχων και αξεσουάρ για ένα ολιγοήμερο ταξίδι.
Τιμή: 34€ από το e-sotiriou.gr

Φορητά ηχεία
Είστε στο ξενοδοχείο και θέλετε να ακούσετε λίγη μουσική – και όχι κολλώντας το αυτί στο ισχνής έντασης ηχείο του smartphone σας; Επενδύστε σε φορητά ηχεία ταξιδιού, όπως αυτή εδώ η οικονομική Bluetooth λύση της Turbo-X, για επικοινωνία και διασκέδαση με ισχύ 10W, τεχνολογία NFC για εύκολη σύνδεση και μπαταρία με διάρκεια έως και 4 ώρες.
Τιμή: 34,90€ από το Πλαίσιο

GPS αυτοκινήτου 
Είστε λάτρεις των road trips; Τότε το GPS αυτοκινήτου θα σας λύσει τα χέρια και θα φροντίσει να μη χάσετε ποτέ το δρόμο σας, ακόμη κι αν είστε στο πιο δυσπρόσιτο χωριό της Ελλάδας. Η συσκευή της MLS διαθέτει προεγκατεστημένους τους χάρτες Ελλάδας και Κύπρου, ενώ με λίγα χρήματα παραπάνω θα βρείτε συσκευή με χάρτες όλης της Ευρώπης.
Τιμή: 59€ από τα καταστήματα Κωτσόβολος

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v