Κερδίστε επιτραπέζια από το in2life και το Game Rules

Το in2life και το κατάστημα επιτραπεζίων Game Rules σας χαρίζουν υπέροχα παιχνίδια για ατελείωτες παρτίδες διασκέδασης με την παρέα σας. Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό.
Κερδίστε επιτραπέζια από το in2life και το Game Rules
Οι οίκοι του Game of Thrones συναντούν την Monopoly. Κατάσκοποι αποκαλύπτονται και φαντάσματα επικοινωνούν με οράματα. Βασιλιάδες χαρίζουν θρόνους και δράστες προσπαθούν να αποφύγουν το ξεμπρόστιασμα. Τα πιο «φρέσκα» επιτραπέζια σας χαρίζουν στιγμές ατόφιας διασκέδασης με την παρέα, και αυτές τις γιορτές… σας τα φέρνει ο Άι Βασίλης. Ή αλλιώς το κατάστημα επιτραπεζίων Game Rules, από το οποίο το in2life εξασφάλισε για χάρη σας παιχνίδια συνολικής αξίας 228€. Δείτε παρακάτω τους τίτλους, γνωρίστε το Game Rules στο οποίο μπορείτε να νοικιάσετε, να δοκιμάσετε και να αγοράσετε παιχνίδια και λάβετε μέρος στον διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από αυτά.

Mysterium  
Θα τολμήσετε να περάσετε το κατώφλι του στοιχειωμένου πύργου του Γουόργουικ; Σε αυτό το ασύμμετρο παιχνίδι συνεργασίας, ένας παίκτης παίρνει το ρόλο του φαντάσματος και οι υπόλοιποι προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί του. Όλοι οι παίκτες έχουν τον ίδιο σκοπό, να ρίξουν φως στο μυστήριο του θανάτου του φαντάσματος και να του επιτρέψουν να αναπαυθεί. Χωρίς να μιλάει, το φάντασμα προσπαθεί να επικοινωνήσει στέλνοντας οράματα στους παίκτες, οι οποίοι πρέπει να ανακατασκευάσουν τα γεγονότα του μοιραίου απογεύματος, ερμηνεύοντας σωστά τα μηνύματα από το υπερπέραν. Η συνεργασία και η έμπνευση θα τους βοηθήσουν να αποκαλύψουν το δράστη. Όμως ο χρόνος είναι λίγος: Η ομάδα έχει μόνο επτά ώρες για να επικοινωνήσει με το φάντασμα και να λύσει το μυστήριο.
Για 2-7 παίκτες, ηλικίες 10+, μέση διάρκεια παιχνιδιού 40’
Τιμή: 37,90€

Loony Quest
Στην εκπληκτική γη της Arkadia, ένας γέρος βασιλιάς δεν έχει καθόλου κληρονόμους. Οργανώνει τουρνουά προκειμένου να προσφέρει το θρόνο του στον πιο γενναίο τυχοδιώκτη του βασιλείου του. Μέχρι πέντε παίκτες θα περιπλανηθούν σε επτά κόσμους γεμάτους εκπλήξεις. Στο σχεδιαστικό παιχνίδι Loony Quest, οι παίκτες μελετούν τις κάρτες επιπέδων και στη συνέχεια προσπαθούν να αναπαράγουν το περίγραμμα ώστε να πετύχουν τους στόχους και να αποφύγουν τα εμπόδια πάνω στα φύλλα που έχουν μπροστά τους. Όταν τελειώσουν οι παίκτες, τοποθετούν τα φύλλα τους πάνω στην κεντρική κάρτα ώστε να συγκρίνουν εάν έχουν πετύχει όλους τους στόχους τους. Μπείτε μέσα, καθίστε και αφήστε τη διαίσθησή σας να σας οδηγήσει…
Για 2-5 παίκτες, ηλικίες 8+, μέση διάρκεια παιχνιδιού 20’
Τιμή: 27,90€

Spyfall
Σε αυτό το παιχνίδι, θα γίνετε κατάσκοποι και θα προσπαθήσετε να καταλάβετε τι συμβαίνει γύρω σας. Είναι πολύ απλό: Σε κάθε γύρο, όλοι οι παίκτες παίρνουν μια κάρτα που τους φανερώνει μια τοποθεσία (ένα καζίνο, ένα τσίρκο, ένα πειρατικό πλοίο, ακόμη κι έναν διαστημικό σταθμό), αλλά κάποιος παίρνει την κάρτα «Spy». Στη συνέχεια κάνουν ερωτήσεις ο ένας στον άλλο, προσπαθώντας να ανακαλύψουν ποιος είναι ο Spy, ο κατάσκοπος. Αυτός φυσικά δεν έχει μια τοποθεσία, όπως οι υπόλοιποι, γι’ αυτό όταν έρθει η σειρά του να απαντήσει σε ερωτήματα, πρέπει να επινοήσει προσεκτικά μια ιστορία ώστε να μην προδοθεί. Πόσοι καλοί είστε στο ψέμα και πόσοι καλοί στην… ανάκριση;
Για 3-8 παίκτες, ηλικίες 10+, μέση διάρκεια παιχνιδιού 15’, οδηγίες στα αγγλικά
Τιμή: 27,90€

Monopoly Game of Thrones  
Παίξτε ως ένας από τους Οίκους σε αυτήν τη συλλεκτική έκδοση Monopoly: Game of Thrones και χρησιμοποιήστε την πονηριά και την εξυπνάδα σας για να καθορίσετε ποιος θα κρατήσει την εξουσία πάνω στην ανθρώπινη πραγματικότητα.
Για 2-6 παίκτες, ηλικίες 18+, μέση διάρκεια παιχνιδιού 60’
Τιμή: 54,90€

Λίγα λόγια για το Game Rules
Το Game Rules είναι το αποτέλεσμα της επιχειρηματικής ανησυχίας του Σπύρου Γογγάκη, σε συνδυασμό με το βασικότερο χόμπι του, τα επιτραπέζια παιχνίδια. "Βλέποντας ότι όλο και περισσότεροι ασχολούνται τα τελευταία χρόνια με τα επιτραπέζια, αποφάσισα να δημιουργήσω ένα ζεστό και όμορφο χώρο, προκειμένου ο κόσμος να μπορεί να γνωρίσει τα επιτραπέζια, να δοκιμάσει νέα αλλά και παλιότερα παιχνίδια από μια τεράστια γκάμα, να αγοράσει αλλά και να νοικιάσει, και εντέλει να μυηθεί σε αυτό το υπέροχο χόμπι», σημειώνει ο Σπύρος.

Στο Game Rules, ανά πάσα στιγμή μέσα στην ημέρα, μπορεί κανείς να ενημερωθεί από το εξειδικευμένο προσωπικό και να δοκιμάσει το επιτραπέζιο που τον ενδιαφέρει να αγοράσει. Το "ανά πάσα στιγμή" μάλιστα, είναι σε μεγάλο βαθμό κυριολεκτικό, αφού ο Σπύρος και το προσωπικό, κρατούν τα μαγαζί ανοιχτό μέχρι αργά το βράδυ (ως τα μεσάνυχτα), σχεδόν σε καθημερινή βάση. Πέρα από την πώληση, μια μεγάλη καινοτομία του μαγαζιού έγκειται στο ότι δίνεται η δυνατότητα κανείς να νοικιάσει παιχνίδια. Έτσι, μπορεί όποιος θέλει να τεστάρει με τους φίλους του - και στο χώρο του - ένα παιχνίδι πριν το αγοράσει. Οι τιμές ενοικίασης κυμαίνονται από 2-7€ για 1-3 ημέρες, ενώ η ποικιλία στους τίτλους είναι τεράστια. Για όσους κατοικούν εκτός Αθηνών, το Game Rules αποστέλει παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα με ελάχιστες χρεώσεις.

Game Rules
Αίαντος 10, 12133 Περιστέρι, Αττική
Τηλ: 2105766029
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v