Σούπερ παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους έως 60€

Οι γιορτές πλησιάζουν και ψάχνετε δώρα για μικρά ή… μεγάλα παιδιά; Ιδού μερικές σούπερ επιλογές με λιγότερα από 60€.
Σούπερ παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους έως 60€
Παιχνίδια. Κάνουν μικρά και μεγάλα παιδιά να… κολλάνε και αποτελούν σε κάθε περίπτωση ιδανικό δώρο για τις γιορτές. Μοναδικό τους μείον; Το γεγονός ότι ενίοτε κοστίζουν αρκετά.

Γι’ αυτό ψάξαμε και βρήκαμε μοντέρνες και ενδιαφέρουσες επιλογές που δεν ξεπερνούν το φράγμα των 60€ (χωρίς μεταφορικά).

View-Master Virtual Reality Starter Pack
Τιμή: 21€ 

Οι…παλιοί σίγουρα θα θυμάστε το θρυλικό Viewmaster με τις 3D απεικονίσεις. Κάπου στα 90s η παραγωγή του σταμάτησε για να επανέλθει… δριμύτερο φέτος, ενισχυμένο ψηφιακά και σε άκρως οικονομική τιμή. Το πακέτο περιλαμβάνει την κλασσική ροδέλα και τα κυάλια, με τη διαφορά ότι η «φόρτωση» των εικόνων γίνεται μέσω κινητού Android ή Apple ενισχύοντας την εμπειρία του virtual reality.

Syma X5C Explorers 2.4G 4CH 6-Axis Gyro RC Quadcopter With HD Camera
Τιμή: 43€

Τα drones είναι της μόδας, και το συγκεκριμένο ελικοπτεράκι είναι από τα πιο οικονομικά και ποιοτικά που θα βρείτε εκεί έξω. Είναι μικρό, διαθέτει HD camera και micro SD μνήμη χωρητικότητας 2GB. Μπορεί να πετάξει στους αιθέρες για επτά λεπτά και είναι εύκολο στη χρήση και τη συναρμολόγηση.

Transformers Deluxe 3-Pack Legacy of Bumblebee
Τιμή: 54€

Ο πιο δημοφιλής χαρακτήρας της θρυλικής σειράς, μετά τον Optimus Prime, έρχεται σε ένα φοβερό πακέτο με τρεις εκδόσεις του. Από την κλασσική τύπου κόμικ, στην πιο μοντέρνα από τις ταινίες του Michael Bay. Σε αντίθεση μάλιστα με τις άλλες φιγούρες της σειράς, ο… χαμηλών τόνων Bumblebee δεν κοστίζει μια μίνι περιουσία.

Star Wars: Armada Game
Τιμή: 53€

Η επική σειρά επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη και ένα παιχνίδι εμπνευσμένο από αυτή δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μας. Το Armada παίζεται με δύο παίκτες, περιλαμβάνει μινιατούρες και υπόσχεται διαγαλαξιακές μάχες μέχρι τελικής πτώσης. Διαθέτει επίσης αρκετά expansions σε περίπτωση που θέλετε να εμπλουτίσετε το gameplay.

Hoverkraft Levitating Construction Challenge
Τιμή: 18€

Σας άρεσε μικρά να χτίζετε κάστρα στην άμμο; Τώρα που μεγαλώσατε, πηγαίνετε την πρόκληση ένα βήμα παραπέρα, και δοκιμάστε να χτίσετε κάστρα στον… αέρα σε υπερυψωμένη μαγνητική πλατφόρμα. Το παιχνίδι παίζεται με 1 έως 8 παίκτες και διαρκεί από… 30 δευτερόλεπτα μέχρι πέντε λεπτά.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v