Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για την τέταρτη δόση Από σήμερα μπορούν να κλείνουν τα ραντεβού τους για την τέταρτη δόση όσοι είναι άνω των 70 ετών. Ακολουθούν την Παρασκευή οι άνω των 60.
Σε επιφυλακή για σαλμονέλα σε σοκολάτες καλεί ο ECDC Για πιθανότητα ύπαρξης κρουσμάτων σαλμονέλας και σε άλλες σοκολάτες, πέραν αυτών που αποσύρθηκαν, προειδοποιεί τα κράτη μέλη της ΕΕ ο ECDC.
Τι συμβαίνει στο σώμα σου αν δεν πίνεις αρκετό νερό Όχι, δεν είναι μόνο ότι διψάς. Δέκα παρενέργειες που προκύπτουν από την αφυδάτωση, και δεν είχες φανταστεί.
Ανοίγει η πλατφόρμα επιδότησης καυσίμων Εντός της εβδομάδας ανοίγει η πλατφόρμα για την αίτηση επιδότησης καυσίμων μέσω ειδικής εφαρμογής του gov.gr. Πώς θα δίδεται το ποσό.
Το δέρμα 53χρονης γυναίκας γύρισε τον χρόνο 30 χρόνια πίσω Τον χρόνο πίσω κατάφεραν να γυρίσουν επιστήμονες, όχι μόνο από άποψη εμφάνισης, αλλά και συμπεριφοράς κυττάρων του δέρματος.
ΕΟΦ: Οι καταγεγραμμένες παρενέργειες των εμβολίων του κορωνοϊού Αναρωτιέσαι τι μας κρύβουν για τα εμβόλια; Δεν μας κρύβουν τίποτα. Ιδού ποιες παρενέργειες κατέγραψε ο ΕΟΦ μετά από ένα χρόνο εμβολιασμών.
ΟΗΕ: Έρχονται χειρότερα στην αύξηση τιμών στα τρόφιμα Ανησυχητικά είναι τα δεδομένα για την επάρκεια τροφίμων σε ολόκληρο τον κόσμο, με τις τιμές να αναμένεται να ανέβουν ακόμα περισσότερο.
Κι όμως, τα γυαλιά οράσεως προστατεύουν από τον κορωνοϊό! Κατά 15% μικρότερο κίνδυνο να μολυνθούν από κορωνοϊό έχουν οι άνθρωποι που φορούν γυαλιά, λέει νέα βρετανική μελέτη.
Κίνδυνος σοβαρών θρομβώσεων έως έξι μήνες μετά τον κορωνοϊό Ασθενείς που νόσησαν με κορωνοϊό παρουσιάζουν σοβαρό περιστατικό θρόμβωσης μήνες μετά. Ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο.
Τη Δευτέρα 2 Μαΐου μετατίθεται η αργία της Πρωτομαγιάς Για τις 2 Μαΐου μετατίθεται η αργία της Πρωτομαγιάς με απόφαση του Κωστή Χατζηδάκη.