Αυτά είναι τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια!

Βρήκαμε τα οικονομικότερα αεροπορικά εισιτήρια για να πετάξετε σε υπέροχους προορισμούς του εξωτερικού αυτή την Άνοιξη, με λιγότερα από 100€.
Αυτά είναι τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια!
Ποιος θα περίμενε πριν από μία πενταετία, όταν το Ελευθέριος Βενιζέλος έμοιαζε έρημο και οι αεροπορικές εταιρίες αποχωρούσαν η μία μετά την άλλη από την Αθήνα, ότι θα έρθει μια στιγμή που όχι μόνο ο ανταγωνισμός θα «έκαμπτε» τους βαρείς φόρους του αεροδρομίου, αλλά και ότι θα βρίσκαμε δεκάδες προορισμούς σε φοβερές τιμές;

Κι όμως, να που έγινε κι αυτό: Στην αναζήτησή μας για οικονομικές πτήσεις αυτή την άνοιξη, εντοπίσαμε ούτε έναν, ούτε δύο αλλά 22 προορισμούς εξωτερικού με εισιτήρια κάτω των 100€ μετ’ επιστροφής. Δείτε παρακάτω τη λίστα μας με τις τιμές που εντοπίσαμε στα καλεντάρια της τριάδας του Ελ. Βενιζέλος με τις πιο συμφέρουσες πτήσεις (μιλάμε φυσικά για τη Ryanair, την Easyjet και την Aegean) για το προσεχές δίμηνο. Σημειώστε ότι οι τιμές περιλαμβάνουν εισιτήρια μετ’ επιστροφής και όλων των φόρων, καθώς και δωρεάν χειραποσκευή (αλλά όχι παραδοτέα βαλίτσα στο check in). Θυμηθείτε επίσης πως οι τιμές ανεβαίνουν ελαφρώς στα τέλη Απριλίου, δηλαδή την περίοδο του Πάσχα, αλλά είναι ιδιαίτερα χαμηλές στα μέσα Απριλίου και Μαΐου.

Φύγαμε λοιπόν για…

Βρυξέλλες από 56€
Η Ryanair μας πετά στο κέντρο της Ευρώπης από 80€ τον Απρίλιο και 56€ τον Μάιο

Κύπρο από 49€
Η Πάφος «απέχει» 49€ μακριά τον Μάιο και 67€ τον Απρίλιο με τα φτερά της Ryanair, ενώ η Λάρνακα 94€ τον Μάιο με την Aegean.

Βουδαπέστη από 58€  
Η ουγγρική πρωτεύουσα βρίσκεται 84€ μακριά τον Απρίλιο 58€ τον Μάιο με τις πτήσεις της Ryanair.

Δουβλίνο από 80€
Ο νέος προορισμός της Ryanair μας καλεί στα «κεντρικά» της εταιρίας, από 80€ μετ’ επιστροφής τον Απρίλιο.

Βερολίνο από 55€
Από αυτή την τιμή ξεκινούν οι πτήσεις της Easyjet, τιμές που εντοπίσαμε και τον Απρίλιο και τον Μάιο στα ημερολόγια της low cost εταιρίας.

…Μπολόνια από 30€
Κι όμως, ο νέος ιταλικός προορισμός της Ryanair είναι τόσο οικονομικός, που μπαίνει στις λίστες με τις πιο low budget πτήσεις της άνοιξης: Από 30€ τον Απρίλιο και 40€, μετ’ επιστροφής πάντα, τον Μάιο.

Γενεύη από 99€
Η Ελβετία «βάζει νερό στο κρασί της» και γίνεται πιο προσιτή αυτό το διάστημα, με τις πτήσεις της Aegean που ξεκινούν κάτω από το φράγμα των 100€ αυτόν τον Μάιο.

Λονδίνο από 74€
Τον Απρίλιο, η καλύτερη τιμή που εντοπίσαμε για να πετάξουμε στη βρετανική πρωτεύουσα είναι αυτή της Ryanair (από 74€ για το Stansted) και τον Μάιο αυτή της Easyjet (από 92€ για το Gatwick).

Κωνσταντινούπολη από 85€
Φύγαμε για την Πόλη; Η Aegean διατηρεί σταθερά χαμηλές τις τιμές για το αεροδρόμιο Κεμάλ Ατατούρκ, στα 85€ τον Απρίλιο και στα 92€ τον Μάιο.

…Μάλτα από 50€
Το ιπποτικό νησί της Μεσογείου επιτέλους γίνεται προσιτό, με πτήσεις που ξεκινούν αυτή την Άνοιξη από 50€, με τα φτερά της Ryanair.

Βαρσοβία από 46€ 
Η ίδια εταιρία μας πετά και στην ανερχόμενη πολωνική πρωτεύουσα, μόλις με 46€ τον Απρίλιο και 50€ τον Μάιο.

Αμβούργο από 63€
Βόρεια Γερμανία και άρωμα λιμανιού μας προτείνει η Easyjet, με απευθείας πτήσεις από 63€ τον Απρίλιο και 87€ τον Μάιο.

Βελιγράδι από 82,50€
Τόσα είναι τα ευρώ που μας ζητά η Aegean για να μας ταξιδέψει στη Σερβία και στην γοητευτική πρωτεύουσα της αυτό τον Απρίλιο και τον Μάιο.

Βουκουρέστι από 34€
Κι όμως, από αυτό το… πενιχρό ποσό ξεκινούν οι πτήσεις της Ryanair για τη ρουμανική πρωτεύουσα από αυτόν τον Απρίλιο – τον Μάιο θα βρείτε ημερομηνίες με εξίσου οικονομικές τιμές, από 40€ μετ’ επιστροφής.

Σμύρνη από 94€
Σταθερά κάτω από 100€ κυμαίνονται οι τιμές των πτήσεων για την μικρασιατική πόλη της Σμύρνης, όπου μας πετά η Aegean.

Ρώμη από 34€
Πολλές πτήσεις καθημερινά και σε πολύ καλές τιμές από όλες τις εταιρίες που πετούν προς την ιταλική πρωτεύουσα εντοπίζουμε αυτή την άνοιξη: Τις οικονομικότερες τιμές τις εντοπίσαμε στο site της Ryanair, από μόλις 34€ τον Απρίλιο και 49€ τον Μάιο.

Μιλάνο από 46€  
Το ίδιο ισχύει και για την πρωτεύουσα του ιταλικού βορρά: Οικονομικές επιλογές βρίσκουμε και με τις τρεις εταιρίες – η Ryanair κρατά τα «πρωτεία» με τιμές από 46€ τον Απρίλιο και τον Μάιο.

…Κίεβο από 88€
Να και ένας προορισμός που δεν βλέπουμε συχνά στις λίστες με τις οικονομικότερες πτήσεις: Όποιος θέλει να ανακαλύψει την ουκρανική πρωτεύουσα, θα βρει πτήσεις της Aegean αυτή την Άνοιξη που ξεκινούν από τα 88€ μετ’ επιστροφής.

…Νάπολη από 58€
Και πάλι Ιταλία! Για να απολαύσετε μια γνήσια ναπολιτέν, αρκεί να πληρώσετε τα 58€ που σας ζητά η Easyjet αυτόν τον Απρίλιο – ή 64€ τον Μάιο.

Όσλο από 103€
Εντάξει, σπάσαμε για λίγο το φράγμα των 100€, αλλά σπανίως βρίσκουμε σε τόσο χαμηλή τιμή πτήσεις από την Αθήνα για την μακρινή Σκανδιναβία. Τον Απρίλιο λοιπόν, η Aegean μας πετά ως την Νορβηγική πρωτεύουσα και τα φιόρδ της με 103€.

Μπρατισλάβα από 50€
Από 58€ τον Απρίλιο και από 50€ τον Μάιο ξεκινούν οι πτήσεις της Ryanair για την πόλη-κόσμημα της κεντρικής Ευρώπης, την όμορφη σλοβακική πρωτεύουσα (που βρίσκεται επίσης σε απόσταση αναπνοής από τη Βιέννη, η οποία παραμένει ακριβή για… αεροπορική προσέγγιση).

Παρίσι από 97€
Είναι η χαμηλότερη τιμή που εντοπίσαμε για Παρίσι, είναι για πτήσεις αυτόν τον Απρίλιο και είναι με τα φτερά της Easyjet.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v