Όταν οι προσδοκίες είναι μεγάλες, καμιά φορά απογοητευόμαστε. Αυτό ακριβώς συνέβη όταν παρακολουθήσαμε την παράσταση «Ο Βροχοποιός», στο θέατρο Διάνα. Το έργο του Ρίτσαρντ Νας στην θεατρική του εκδοχή, δεν μας ικανοποίησε όσο θα περιμέναμε.
Πώς λέμε "η γενιά των 700 ευρώ"; Έναν τέτοιο παραλληλισμό επιχειρεί το performance της ομάδας Per-theater-formance στο θέατρο Φούρνος, ενώ επιδιώκει να φανερώσει πώς βλέπουμε οι σημερινοί νέοι την πραγματικότητα στα όνειρά μας.
Πυρετωδώς προετοιμάζονται οι συντελεστές της παράστασης-μιούζικαλ "Το κλουβί με τις τρελές" που κάνει πρεμιέρα στις 6 Μαρτίου στο Παλλάς. Εν μέσω προβών και προπωλήσεων, παραβρεθήκαμε στην Συνέντευξη Τύπου της παράστασης και πήραμε μια γεύση για το τι πρόκειται να δούμε.
Μία stand-up παράσταση μετά μουσικής από πέντε καταχρεωμένους καλλιτέχνες που βγαίνουν... στη Συγγρού 143, μας περιμένει κάθε Κυριακό στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο Up Stage να διασκεδάσουμε μαζί τους τον πόνο μας.
Ο διάσημος χορευτής και χορογράφος Gustavo Russo, επιστρέφει στην Ελλάδα στο πιο φαντασμαγορικό Tango υπερθέαμα. Μην χάσετε το Secrets of Tango, σε παγκόσμια πρεμιέρα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, 6 με 8 και 14 με 29 Μαρτίου αντίστοιχα.
Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Γιάννη Ρίτσου, η θεατρική εταιρεία Επωδός ανεβάζει το λυρικό, όσο και ριζοσπαστικό, Ορέστη του, σε μια παράσταση με έντονα εικαστικά και μουσικά στοιχεία στο Θέατρο Βαφείο.
Το αμερικάνικο όνειρο που καταρρέει, νέοι άνθρωποι με χαμένα ιδανικά και η ελπίδα που πάντα προσπαθεί να δώσει ζωή. Ο Θύμιος Καρακατσάνης σε μία ερμηνεία ζωής, ενσαρκώνει τον εμποράκο που παλεύει να αντικρύσει την πραγματικότητα.
"Τα πάντα είναι κωμικά, η πιο μεγάλη σοβαρότητα είναι κωμική, ακόμα και η τραγωδία είναι κωμική" είπε κάποτε ο Χάρολντ Πίντερ και σ'αυτήν τη φράση βασίστηκε ο Ερρίκος Μπελιέ με την Μαρία Σάββα για την δημιουργία της παράστασης μονόπρακτων "Pinter's People".
Το πρώτο θεατρικό του Αρκά, λιτό αλλά ουσιαστικό και "ψαγμένο" σε δεύτερη ανάγνωση, συνεχίζεται στην σκηνή του Θεάτρου του Νέου Κόσμου, καλώντας μας να δούμε την ζωή... εκ των έσω.
To Εθνικό Θέατρο Ακροβατών της Κίνας επιστρέφει στην Ελλάδα με 12 παραστάσεις στο θέατρο Badminton και 6 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, σε ένα θέαµα ακροβατικής τέχνης για όλη την οικογένεια, από 10 έως 22 Μαρτίου.