Δεν ξέρω αν, ποιοι και πόσοι θυμάστε την κουβέντα που είχε ξεκινήσει όταν άρχισαν να ανοίγουν τα πρώτα wine bars στην Αθήνα. Και η οποία θέριευε όσο αυτά πλήθαιναν... Τί ότι είναι μόδα, τί ότι είναι φούσκα, τί ότι δεν έχουν μέλλον, τί ότι θα κλείσουν νύχτα, τί ότι είναι τα νέα "frozen yoghurt", και πάει λέγοντας. Και ξέρετε κάτι; Το ξέρετε δήλαδή, γιατί το βλέπετε, όπως το βλέπω κι εγώ. Τα wine bars συνεχίζουν ακάθεκτα και πάνε - στην πλειονότητά τους - και πολύ καλά. Και όχι μόνο δεν είναι μόδα που πέρασε, αλλά είναι μια νέα δύναμη που είναι πραγματικά ευεργετική για τον οινικό κλάδο. Κι αυτό γιατί και φέρνουν τον κόσμο πιο κοντά στο κρασί, αλλά και του μαθαίνουν και πράγματα γύρω από αυτό, ενώ παράλληλα αυξάνουν την κατανάλωση, στηρίζοντας έτσι την παραγωγή του. Αν είναι, λοιπόν, να είναι έτσι οι μόδες, μακάρι να έχουμε κι άλλες τέτοιες!