Οδηγός επιβίωσης σε sex shop … για γυναίκες

Δεν είναι taboo τα sex shop, όπως και δεν θα έπρεπε. Κι αν αποφασίσεις να πας, έχουμε μερικές προτάσεις για εσένα...
Οδηγός επιβίωσης σε sex shop … για γυναίκες
Είναι ακόμα taboo τα sex shop;

Η απάντηση θα έπρεπε να είναι όχι, αλλά ψάχνοντας στα αντίστοιχα καταστήματα και στα online shops, οι ιδρύτριες του LoveJoy.gr αντιλήφθηκαν ότι κανένα δεν «μιλάει» στο γυναικείο κοινό.
Το Lovejoy.gr έρχεται να κάνει τη διαφορά ως ένα online shop, πολύ προσεγμένο και καλαίσθητο, με ειδικά επιλεγμένα για την ποιότητα τους brands και μεγάλη ποικιλία σε δονητές και sex toys.

Είναι το μοναδικό sex shop (ή καλύτερα Joy Shop) που απευθύνεται μόνο σε γυναίκες και ξεχωρίζει κυρίως για το όραμά του «να είμαστε δίπλα σε όλες εκείνες τις γυναίκες που ξέρουν να ζητάνε αυτό που τους ικανοποιεί, χωρίς ενδοιασμούς και επιφυλάξεις». Ιδιαίτερη βαρύτητα έχει δοθεί επίσης στην εύκολη πλοήγηση, το γρήγορο checkout, τους πολλαπλούς τρόπους πληρωμής και τη διακριτική συσκευασία.

Μεταξύ των high-tech rabbit, τα λατρευτά mini και τα remote controls, τα «μεσαία», «μεγάλα» και τα xxl vibrators, είναι πολλά που πρέπει να λάβει κανείς υπόψη!

Και, από που να ξεκινήσει;
Το LoveJoy.gr στην καρδιά της λειτουργίας του έχει ακριβώς αυτή την αποστολή: Να σας δώσει όλα εκείνα τα εφόδια, με τον πιο σωστό συνδυασμό ποιότητας και τιμής, ώστε να απογειώσετε την ερωτική σας ζωή.

Πέρα από τις προτάσεις του ανάλογα με το ερωτικό σας status, αν είστε single ή σε σχέση, αρχάρια ή όχι, θα βρείτε συναρπαστικές συλλογές για δώρα, εσώρουχα και Sex &The City έμπνευση, ανάλογα με τον χαρακτήρα σας.

Εδώ οι ΤΟP 3 best selling συλλογές του:
1. Relaxing Bath – Σετ για Αρχάριες

Αν ψάχνεις τον καλύτερο συνδυασμό Sex Toys και χαλάρωσης, το Relaxing Bath Kit είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι.
Περιλαμβάνει έναν αδιάβροχο δονητή rabbit της California Exotics, τα άλατα μπάνιου Shunga με άρωμα ωκεανού και το αισθησιακό κερί από την Helessence, που μόλις λιώσει μετατρέπεται σε έλαιο μασάζ.
Απόκτησε τη συλλογή Relaxing Bath εδώ

2. Satisfy Me – Σετ για Ζευγάρια

Ποιος είπε ότι τα Sex Toys είναι για μοναχικό παιχνίδι;
Ενισχύστε τη δική σας απόλαυση, αλλά και του συντρόφου σας, με αυτό το απολαυστικό Couples Kit.
Το Satisy Me περιλαμβάνει έναν προηγμένο δονητή για ζευγάρια της εταιρείας Satisfyer με remote control, Κερί για Μασάζ για να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα και το πλέον ενδεδειγμένο λιπαντικό από την JoyDivision!
Απόκτησε τη συλλογή Satisfy Me εδώ.

3. First some Lube – Accessories

Τα Λιπαντικά είναι από τα πλέον απαραίτητα accessories για να απολαύσεις το Sex Toy σου και στο LoveJoy.gr έχουν συμπεριλάβει τα Top της ευρωπαϊκής αγοράς! Το συγκεκριμένο σετ περιλαμβάνει ένα Υδατοδιαλυτό Λιπαντικό της BioGlide, τη λοσιόν μασάζ DONA και το απαραίτητο καθαριστικό για όλα τα sextoys
Απόκτησε τη συλλογή First some Lube εδώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v