Cherry cobbler (ψητά κεράσια με ζύμη)

Cherry cobbler (ψητά κεράσια με ζύμη)
40'

Προετοιμασία

60'

Μαγείρεμα

1/5

Δυσκολία

8

Μερίδες

Υλικά:

  • 500 γρ. κεράσια της αρεσκείας μας (μαύρα τραγανά Έδεσσας ή πετροκέρασα)
  • 240 ml γάλα πλήρες
  • 125 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (δεν χρειάζεται κοσκίνισμα)
  • 100-120 γρ. ζάχαρη (αναλόγως του πόσο γλυκά είναι τα κεράσια)
  • 1 κ.γλ. baking powder
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 σφηνάκι kirsch ή μπράντι ή ρούμι (προαιρετικά)
  • 80 γρ. αγελαδινό βούτυρο

Κριτικές

κριτικές

Απόρρητο
v