Διπλο-σοκολατένια brownies

Διπλο-σοκολατένια brownies
20'

Προετοιμασία

30'

Μαγείρεμα

2/5

Δυσκολία

12

Μερίδες

Υλικά:

  • 200 γρ. αγελαδινό βούτυρο, κομμένο σε κύβους μεγέθους περίπου 5 εκ.
  • 200 γρ. κουβερτούρα με 60-72 % περιεκτικότητα σε κακάο, κομμένη σε κύβους περίπου 5 εκ. + 200 γρ. κομμένη σε μικρότερους κύβους μεγέθους περίπου 2 εκ.
  • 1 φλ. τσ. μαύρη ζάχαρη ή ζάχαρη καρύδας
  • 3 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
  • Τα σποράκια από ½ λοβό βανίλιας ή 1 κ.γλ. εκχύλισμα βανίλιας καλής ποιότητας
  • ½ φλ. τσ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (δεν χρειάζεται κοσκίνισμα)
  • ¼ φλ. τσ. κακάο χωρίς ζάχαρη (δεν χρειάζεται κοσκίνισμα)
  • 2 πρέζες ψιλό θαλασσινό αλάτι

Κριτικές

κριτικές

Απόρρητο
v