Κοτόπουλο με πιπεριές και ελιές

Κοτόπουλο με πιπεριές και ελιές
15'

Προετοιμασία

75'

Μαγείρεμα

2/5

Δυσκολία

6

Μερίδες

Υλικά:

  • 1 κοτόπουλο με πέτσα και κόκαλα κομμένο σε 8 μερίδες
  • Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο (για το αρχικό σοτάρισμα)
  • 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • ½ - 1 κ.γλ. μπούκοβο
  • 1-2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • Αλατοπίπερο
  • 3 κόκκους μπαχάρι
  • 1 ποτήρι του νερού λευκό ξηρό κρασί
  • 2 ποτήρια του νερού τριμμένη φρέσκια ντομάτα (ή από κονσέρβα)
  • 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
  • Ξύσμα από 1 μέτριο λεμόνι
  • 6 πράσινες πιπεριές, ξεσποριασμένες και κομμένες σε χοντρουλές λωρίδες
  • 4 χούφτες ελιές ανάμικτες (πράσινες και μαύρες) και 1 κ.σ. από την άρμη τους

Κριτικές

κριτικές

Απόρρητο
v