Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C στον αέρα. Κόβουμε τα μπούτια του κοτόπουλου σε 2 κομμάτια το καθένα και τις πατάτες σε κύβους 2 εκατοστών.
Βάζουμε σε ένα ορθογώνιο ταψί 28x36 εκ. τα μπούτια κοτόπουλου, τις πατάτες, τη νοστιμιά, το πιπέρι και το ελαιόλαδο, και ανακατεύουμε με μια κουτάλα, έτσι ώστε να καλυφθούν καλά με τη μαρινάδα.
Μεταφέρουμε το ταψί στον φούρνο και ψήνουμε για 40 λεπτά.
Κόβουμε τα κολοκυθάκια και την πιπεριά Φλωρίνης σε φέτες.
Αφαιρούμε το ταψί από τον φούρνο, προσθέτουμε τα κολοκυθάκια και την πιπεριά, και ψήνουμε για ακόμα 10 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν ελαφρά τα λαχανικά και να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα.
Προσθέτουμε τα ντοματίνια και τη φέτα, την οποία τρίβουμε με τα χέρια μας, και ψήνουμε για ακόμα 5 λεπτά.
Αφαιρούμε το ταψί από τον φούρνο, και σερβίρουμε με φρέσκια ρίγανη και ελαιόλαδο.