Scarpaccia (σκαρπάτσα), η ιταλική κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο

Scarpaccia (σκαρπάτσα), η ιταλική κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο
30'

Προετοιμασία

30'

Μαγείρεμα

1/5

Δυσκολία

8

Μερίδες

Υλικά:

  • 500 γρ. κολοκυθάκια, κομμένα σε πολύ λεπτές φέτες
  • 1 ξερό κρεμμύδι, πολύ ψιλοκομμένο
  • 1 φλ. τσ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 φλ. τσ. καλαμποκάλευρο
  • 2 + 1 κ.σ. ψιλοτριμμένη παρμεζάνα
  • ½ φλ. τσ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
  • 1,5 φλ. τσ. φρέσκο αγελαδινό γάλα, κατά προτίμηση με όλα του τα λιπαρά
  • 2 αυγά, χτυπημένα
  • ½ ματσάκι βασιλικό, ψιλοκομμένο
  • ½ ματσάκι δυόσμο, ψιλοκομμένο
  • Αλατοπίπερο

Κριτικές

κριτικές

Απόρρητο
v