Mας χτύπησε κατακούτελα μια γλυκιά νοσταλγία όταν συναντηθήκαμε ξανά με τα πιο λαχταριστά αμυγδαλωτά της πρωτεύουσας σε αγαπημένα αθηναϊκά ζαχαροπλαστεία.
Σουβλακομάνα, μεζεδομάνα και καλοφαγού η Νίκαια έχει περισσότερα λαχταριστά φαγάδικα από όσα μπορεί να καταναλώσει, γι’ αυτό και κάνουμε απόβαση στα μέρη της.
Όταν καλοτρώς από ψηλά μοιάζει ο κόσμος ζωγραφιά για αυτό κι εμείς πιάσαμε ορεξάτοι θέση σε ταράτσες εκτός αθηναϊκού κέντρου που πρέπει να επισκεφθείς.
Το Βολάκι Άνδρου είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό τυρί. Είναι ένα προϊόν που συμβολίζει την παράδοση, την αγάπη για τη γη και τη γαστρονομική κληρονομιά του κυκλαδίτικου νησιού.
Το «αστέρι» των δυτικών προαστίων είναι εδώ και χρόνια το γαστρονομικό μας καταφύγιο κι εμείς βρίσκουμε πάλι αφορμή να αριβάρουμε στα καλύτερα φαγάδικά του.
Μια βραδιά κάτω από τα αστέρια, ένα ρομαντικό δείπνο με το έτερον ήμισυ, γεύσεις, αρώματα και εικόνες σε αγαπημένα εστιατόρια ξενοδοχείων στο κέντρο της πόλης.
Το Cap Cap Bakehouse άνοιξε πριν λίγο καιρό τις πόρτες του στο τιμημένο Αιγάλεω κι εμείς σπεύσαμε να δοκιμάσουμε τα καλούδια του πιο μοσχομυριστού φούρνου της πόλης.