Υγιεινά bowls, λαχταριστά φαλάφελ, πολύχρωμες σαλάτες και όλη η πληθωρική μαγεία της vegan κουζίνας σε μαγαζιά που κάνουν καλό στον ουρανίσκο, αλλά και στο σώμα σου.
Η θαυματουργή κουζίνα της Βόλτας μας «ανάγκασε» να πάμε ξανά στα Πετράλωνα για να δοκιμάσουμε μεζεδάκια που έχουν άρωμα και γεύση από κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Ο δρόμος μάς έφερε στο ιστορικό λουκουματζίδικο-γαλακτοπωλείο του Αιγάλεω που άνοιξε το 1930 και άλλη μια φορά κάναμε τεμενάδες στου Μπαλατσούρα τους λουκουμάδες.
Στην παλαιότερη στοά της Αθήνας, άνοιξε πριν από δυο μήνες ένα γαστροκαφενείο χαλαρό και φιλόξενο, που φτιάχνει νοστιμιές από προϊόντα ελλήνων μικροπαραγωγών.
Σαν το γουακαμόλε δεν έχει κι εμείς ξεχυθήκαμε στα καλύτερα μεξικάνικα της πόλης για να δοκιμάσουμε το χειροποίητο dip που καίει δικαιολογημένα καρδιές.