Αυτό το Σάββατο, γιορτάζουμε το θερινό ηλιοστάσιο με βουτιές σε κρυστάλλινα νερά της αττικής θάλασσας αλλά και της μουσικής ευφυΐας του Boy George στην Τεχνόπολη.
Εξερευνούμε τους πιο ατμοσφαιρικούς πεζόδρομους του Μεταξουργείου, βολτάρουμε στο ήσυχο κομμάτι της Ερμού και κάνουμε… βουτιά στην ιστορία στην Αιόλου.
Βόλτες στον ίσκιο της Ακρόπολης ή σουλάτσο στην Πειραϊκή με το φεγγάρι να "πνίγεται" στη θάλασσα; Τέσσερεις ιδιαίτερες προτάσεις για μια ρομαντική σαββατιάτικη έξοδο.
Την παραμονή του Θερινού Ηλιοστασίου, το Bolivar Beach Bar καλωσορίζει το καλοκαίρι με το μεγαλύτερο Beach House Festival Visual Show που έγινε σε ελληνικές θάλασσες και ακτές.
Βόλτες στις Κυκλάδες ή την Κούβα, περίπατοι σε πυκνά δάση και έθνικ περαντζάδες, χωρίς να ξεμακρύνουμε από την Αθήνα. Δείτε οκτώ μέρη της πόλης που μας ταξιδεύουν.
Το βιομηχανικό design, τα vintage έπιπλα, η χαλαρή τζαζ, τα ψαγμένα κοκτέιλ και όλες οι νέες τάσεις της αθηναϊκής διασκέδασης που τείνουν να γίνουν… νόμος.
Αυτό το Σάββατο βολτάρουμε στην αγαπημένη γειτονιά των Πετραλώνων, απολαμβάνουμε τις μουσικές του Plissken και γνωρίζουμε ένα «φρέσκο» μπαράκι στην περιοχή.