Το Glühwein, ή mulled wine, ή σε απλά ελληνικά ζεστό κρασί, είναι το απόλυτο ρόφημα των Χριστουγέννων, φτιάχνεται πανεύκολα, και θα σου ζεστάνει την καρδιά.
Στο Οινοποιείο Νικολού στο Κορωπί θα δοκιμάσεις απίθανα κρασιά τσιμπολογώντας νοστιμιές πλάι στο αναμμένο τζάκι, και θα μάθεις πώς κι η ρετσίνα γίνεται «σαμπάνια».
Ένα 40λεπτο από το κέντρο της Αθήνας, το Μουσείο Οίνου του Κώστα Λαζαρίδη θα σε μάθει όσα πάντα ήθελες να ξέρεις για το κρασί, αλλά δεν είχες ποιον να ρωτήσεις.
Μαλαγουζιά ή Ασύρτικο; Σαββατιανό ή Κυδωνίτσα; Σε αυτά κι άλλα διλήμματα απαντάμε δοκιμάζοντας την πραμάτεια κάποιων εκ των καλύτερων οινοποιείων της χώρας.