Πώς να νικήσετε τον καύσωνα που έρχεται

Το δελτίο καιρού μας προειδοποιεί ότι έρχονται 40άρια εντός εβδομάδας, κι εμείς συγκεντρώνουμε ιδέες και τρόπους να καταπολεμήσετε τον καύσωνα στην Αθήνα.
Πώς να νικήσετε τον καύσωνα που έρχεται
Καυτή αναμένεται η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε, αφού η ΕΜΥ προβλέπει υψηλές θερμοκρασίες από Δευτέρα, με σταδιακή άνοδο από τους 37-38 την Τρίτη ως τους 40 βαθμούς Κελσίου την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Εμείς προετοιμαζόμαστε να αντιμετωπίσουμε τον επερχόμενο καύσωνα, συγκεντρώνοντας όλα τα κατάλληλα «εφόδια» και τις καλύτερες ιδέες για δροσιά εντός Αττικής. Πάρτε μολύβι, στυλό, smartphone και σημειώστε:

-Βγείτε: Beach bars, αυλές για ποτό, κεφεδάκι ή ουζάκι, παγωμένες μπύρες σε πλατείες, δροσερά μπιστρό, όλα είναι συγκεντρωμένα στην στήλη Εξόδου του In2life. 
-Πιείτε (φθηνά) κοκτέιλ: Έχουμε συγκεντρώσει εδώ τα καλύτερα happy hours της πόλης. 
-Κρατήστε το σπίτι δροσερό: Θα βρείτε εδώ οδηγίες και συμβουλές για όσο το δυνατόν πιο δροσερό χώρο, ακόμη κι αν δεν «παίζει» air condition. 
-Αράξτε σε ταβερνάκια πλάι στη θάλασσα: Δείτε εδώ μερικές ωραίες ιδέες. 
-Τρέξτε στα θερινά σινεμά: Ακόμη καλύτερα αν είναι δίπλα στη θάλασσα
-Δροσιστείτε με λαχταριστά παγωτά: Οι πιο κολασμένες γεύσεις της Αθήνας σας περιμένουν συγκεντρωμένες εδώ.
-Βουτιές σε παραλίες: Οικογενειακές, αμμουδερές, βοτσαλωτές, οργανωμένες και μη, για γυμνιστές ή για water sports, ερημικές ή πολύβουες, για βραδινό μπάνιο ή για ρομαντζάδα στην ανατολή. Όλες οι γνωστές και μη παραλίες της Αττικής βρίσκονται στα αφιερώματα του in2life – βρείτε τα εδώ
-Βουτιά στην πισίνα: Αν δεν έχετε τον χρόνο ή το μέσο να φτάσετε στην παραλία, εδώ σας έχουμε συγκεντρώσει τις οικονομικότερες πισίνες της πόλης, για μπάνιο… δίπλα σας, με λιγότερα από 10€. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v