ΤΑΞΙΔΙΑWEEKENDS

Δέκα υπέροχα χωριουδάκια στην Εύβοια

Ορεινά και παραθαλάσσια, πνιγμένα στη βλάστηση και πλαισιωμένα από ρυάκια και ποτάμια με γάργαρα νερά.

4 δάση τέλεια για φθινοπωρινά ΣΚ

Στην Πελοπόννησο, την Εύβοια και τον Παρνασσό, τα φύλλα κιτρινίζουν και τα μονοπάτια είναι στα καλύτερά τους. Πάμε μια βόλτα στο δάσος;

Μήπως να πάμε τώρα έναν Παρνασσό;

Τέλειες πεζοπορίες έχει, σούπερ χωριουδάκια έχει, καλές τιμές ακόμα έχει… Εσύ θα περιμένεις να χιονίσει (και να ακριβύνει) για να θυμηθείς τον Παρνασσό;

Τέλειες ταβέρνες για τις εκδρομές του καλοφαγά

Μια ανάσα (ή και δύο) από την Αθήνα, σε ορεινά χωριουδάκια και αγροκτήματα, τα κάρβουνα παίρνουν φωτιά, οι σούβλες γυρνούν και τα σαγόνια μας δουλεύουν.

Μια γεμάτη μέρα στο Εθνικό Πάρκο Σχινιά Μαραθώνα

Τα μονοπάτια, οι παραλίες, η Ιστορία, το φαγητό, και όλα όσα κάνουν το Εθνικό Πάρκο Σχινιά Μαραθώνα την τέλεια πρόταση μονοήμερης εκδρομής.

Τα ΣΚ στην Πελοπόννησο τέλη Σεπτέμβρη θα είναι φθηνά

Και τις βουτιές σου θα κάνεις στον νότο που θα έχει ακόμα καλοκαίρι, και τις βόλτες σου σε δροσερά δάση, και δεν θα πληρώσεις και πολλά.

10 καλοί λόγοι για ένα Σαββατοκύριακο στη Σύρο

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων της Σύρου γιορτάζει τα 12α γενέθλιά του, κι εμείς βρίσκουμε αφορμή για ένα ακόμα νησιώτικο Σαββατοκύριακο.

Τέλεια Σαββατοκύριακα για πεζοπορία… εδώ κοντά

Στην Πελοπόννησο και τις (κοντινές) Κυκλάδες, με οργανωμένα γκρουπ ή και μόνοι, αυτοσχεδιάζοντας, περπατάμε σε πανέμορφα μονοπάτια.

Τα ΣΚ που θεραπεύουν το σύνδρομο της επιστροφής

Στην κορινθιακή Λίμνη της Βουλιαγμένης, στην Αίγινα, στην Κύθνο και στο Γαλαξίδι το καλοκαίρι παίρνει παράταση –κι αυτό δεν το πληρώνουμε ακριβά.

Το Σούνιο είναι η τέλεια μονοήμερη εκδρομή

Μια ωρίτσα δρόμος, και βρίσκεσαι να κολυμπάς σε κρυστάλλινα νερά, να χαζεύεις ηλιοβασίλεμα από τον Ναό του Ποσειδώνα και να περπατάς στο… Χάος.

"Η ζωή μας καθορίζεται από ευκαιρίες, ακόμα και απ’ αυτές που χάνουμε."

Francis Scott Fitzgerald, 1896-1940, Αμερικανός συγγραφέας

  • 1912 - Απελευθέρωση της Βεροίας
    1978 - Ο Κάρολος Ιωσήφ Βοϊτίλας γίνεται Πάπας Ιωάννης Παύλος Β'

© 2002-2019 MEDIA2DAY