ΤΑΞΙΔΙΑWEEKENDS

Απόμερα και ήσυχα μέρη στην Αθήνα για να χαλαρώσεις

Απόμερα, κάποια απόκοσμα, με υπέροχη θέα και ατμόσφαιρα, αυτά τα μέρη της πόλης είναι ό,τι ζητάς για να ηρεμήσεις – χωρίς να αγριευτείς.

Πάμε καμιά βόλτα με θέα θάλασσα;

Αν αποσυνθέσεις την καραντίνα, οι βόλτες στη θάλασσα εντός του Δήμου σου επιτρέπονται. Και οφείλεις να το εκμεταλλευτείς, κρατώντας πάντα τις αποστάσεις.

Μόνο με κράτηση ξενοδοχείου οι μετακινήσεις εκτός νομού;

Μία από τις προτάσεις που θα συζητηθούν στην σύσκεψη της Παρασκευής είναι η μετακίνηση από νομό σε νομό να επιτρέπεται μόνο με κρατήσεις.

Πράσινα μέρη κοντά στην Αθήνα για βόλτα στην ύπαιθρο

Από την Πάρνηθα μέχρι τον Εθνικό Κήπο κι από εκεί στον Υμηττό οι βόλτες μοσχοβολούν φύση και το οξυγόνο γεμίζει τα πλεμόνια σου.

Τέλεια μέρη για βόλτες στην Αττική

Μην αφήνεις τον περιορισμό να σου τρώει την ψυχούλα σαν το σαράκι. Γέμισε τα πλεμόνια σου οξυγόνο και τα μάτια σου πράσινο σε βουνά, άλση και δρυμούς.

Τι λες, θα πάμε καμιά εκδρομή τον Ιανουάριο;

Κάνουμε όνειρα, που μπορεί και να γίνουν σχέδια, δεν ξέρεις ποτέ, για τις εκδρομές που θα κάνουμε με το που μας το επιτρέψουν.

Σούπερ μονοήμερες μια ώρα από την Αθήνα

Βάζουμε κάτω τα νέα μέτρα, και καταλήγουμε πού (και κυρίως πώς) μπορούμε να πάμε. Σε κάποιες περιπτώσεις, ακόμα και να φάμε.

Τα δάση της Αθήνας και πώς να τα περπατήσεις

Είσαι για μια πεζοπορία στη φύση, αλλά δεν σου βγαίνει το μπάτζετ για εκδρομή; Άσε μας να σου συστήσουμε… τα δάση της Αθήνας.

Τα Σαββατοκύριακα είναι για εξορμήσεις στο βουνό

Καθαρό αεράκι στους πνεύμονες, ανάταση ψυχής από τη μιζέρια των ημερών και κοψίδια. Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να περάσεις το Σαββατοκύριακο;

Μια τέλεια Κυριακή στον Ελικώνα

Μιάμιση ώρα μακριά από την Αθήνα, το βουνό της διπλανής πόρτας έχει τέλειες διαδρομές για περπάτημα, κουκλίστικα χωριά και σούπερ φαγητό.

SPONSORED LINKS

"«Μίντια» είναι μια λέξη που έχει καταντήσει να σημαίνει κακή δημοσιογραφία."

Γκράχαμ Γκρην, Βρετανός συγγραφέας

  • 1948 - Τα Δωδεκάνησα ενσωματώνονται επισήμως στην Ελλάδα.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2