Οι πιο οικονομικές πισίνες ξενοδοχείων στην Αθήνα

Φοράμε τα μαγιό μας, μένουμε στην πόλη και εντοπίζουμε τις πιο οικονομικές πισίνες ξενοδοχείων στην Αθήνα για απολαυστικές βουτιές ως 10€.
Οι πιο οικονομικές πισίνες ξενοδοχείων στην Αθήνα

* * Οι τιμές αφορούν το καλοκαίρι του 2015

Αν η ιδέα να οδηγήσετε δεκάδες χιλιόμετρα για να δροσιστείτε σε κάποια παραλία της Αττικής σας φαίνεται κουραστική, υπάρχουν κι άλλες λύσεις, πιο ξεκούραστες. Ο πιο οικονομικός τρόπος να μη στερηθείτε τη βουτιά σας είναι τα δημοτικά κολυμβητήρια – τα οποία έχουμε συγκεντρώσει εδώ. Αλλά η αλήθεια είναι πως θέλετε κάτι παραπάνω: Τον καφέ σας, τον ήλιο, την ξαπλώστρα σας, το περιοδικό σας, την αίσθηση πως μπορεί να βρίσκεστε στην καρδιά της πόλης, αλλά είστε σαν σε παραλία.

Η απάντηση σε αυτή σας την επιθυμία βρίσκεται στα roof gardens και τις πισίνες των ξενοδοχείων της Αθήνας, μια ανάσα από το σπίτι σας. Κι αν τα ποσά που ζητούν κάποια πολυτελή ξενοδοχεία σας φαίνονται εξωφρενικά, ευτυχώς υπάρχουν και επιλογές λιγότερο επιζήμιες για το πορτοφόλι σας: Παρακάτω, συγκεντρώνουμε 7 «λαχταριστές» αθηναϊκές πισίνες, με είσοδο έως και 10€. 

Dorian Inn Hotel 
Πειραιώς 15-19, τηλ: 2105239782
Είσοδος: 10€ με καφέ ή αναψυκτικό και πετσέτα, ώρες 10.00-19.00

Δύο βήματα από την Ομόνοια, το Dorian Inn αναλαμβάνει να μας κάνει να ξεχάσουμε πως βρισκόμαστε στο κέντρο της πόλης. Αν μετά τις (οικονομικότατες) βουτιές σας, πεινάσετε, μπορείτε να πιάσετε τραπεζάκι στο όμορφο Point of View restaurant του ξενοδοχείου, με υπέροχη θέα στην Ακρόπολη. 

Congo Palace 
Λ. Ποσειδώνος 81A, Γλυφάδα, τηλ: 210 8946711
Είσοδος: 7€ (ώρες 10.30-18.30) – περιλαμβάνεται καφές ή αναψυκτικό

Στο Congo των νοτίων προαστίων, θα βρείτε ένα ωραιότατο pool bar με μεγάλη πισίνα και εστιατόριο αν πεινάσετε. Εξαιρετικά βολικό το ότι στην τιμή εισόδου περιλαμβάνεται καφές ή αναψυκτικό καθώς και δωρεάν wifi. 

Club Πολύδροσο
Καψάλη 5, Πολύδροσο Αμαρουσίου, τηλ: 2106842666 
Είσοδος: 10€ με καφέ ή αναψυκτικό τις καθημερινές, ώρες 10.00-20.00

«Κρυστάλλινη» πισίνα, ησυχία, ξύλινες σαιζλόνγκ, πράσινο σκηνικό με δέντρα και καφεδάκι κάτω από τις ομπρέλες μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε το club του Πολύδροσου, με είσοδο 10€, περιλαμβανομένου καφέ ή αναψυκτικού. Τα Σαββατοκύριακα η τιμή διαμορφώνεται στα 15€, αλλά μπορείτε να ενημερώνεστε από το Facebook page του Club για τις έκτακτες ημέρες μειωμένης εισόδου (συχνά ανακοινώνεται προσορά" με είσοδο στα 5€ ή δωρεάν για συγκεκριμένες ώρες της ημέρας).

Αστέρας Γλυφάδας-Balux 
Λεωφόρος Ποσειδώνος 58, Γλυφάδα, τηλ.: 210 8941620
Είσοδος: 7€ κάθε μέρα μέχρι αργά το βράδυ – περιλαμβάνεται καφές

Στο pool café του συμπλέγματος του Αστέρα, θα βρείτε μια ωραιότατη πισίνα αν την προτιμάτε από το γειτονικό θαλασσινό νερό – όπως και να’χει, μπορείτε να τα χαρείτε και τα δύο, καθώς η είσοδος των 7€ ισχύει και για την παραλία. Σημειώστε ότι τις καθημερινές ως τις 22.00 ισχύει happy hour by the pool με ποτό στα 6€ και κοκτέιλ στα 8€. 

Mistral 
Αλ. Παπαναστασίου 105 (Βασιλέως Παύλου), Καστέλα, Πειραιάς, τηλ.: 210 4117150
Είσοδος: 7€ τις καθημερινές και 10€ τα Σαββατοκύριακα – ώρες 10.00-18.00

Σε μία από τις πιο όμορφες και γραφικές γειτονιές του Πειραιά, την Καστέλλα, θα βρείτε μια δροσερή πισίνα με γλυκύτατο café, και υπέροχη θέα προς τον Σαρωνικό. 

Acropolis Hill 
Μουσών 7, Λόφος Φιλοπάππου, τηλ.: 210 9235151
Είσοδος: 7€ κάθε μέρα ως τις 19.00

Το Acropolis Hill βρίσκεται στον λόφο του Φιλοπάππου και διαθέτει μία μικρή αλλά ωραιότατη πισίνα με ξύλινο ντεκ και λευκές ξαπλώστρες. Σημειώστε πως στην χρήση προηγούνται οι ένοικοι του ξενοδοχείου, γι’ αυτό τα Σαββατοκύριακα ίσως χρειαστεί να περιμένετε αρκετά για μια ξαπλώστρα. 

Pisina Marina Zeas 
Ακτή Θεμιστοκλέους 25, Μαρίνα Ζέας, τηλ.: 210 4511324
Είσοδος: 5€ κάθε μέρα ως τις 18.00

Το café bar της Μαρίνας Ζέας δικαιολογεί το όνομά του με μια μεγάλη πισίνα, στην οποία απολαμβάνουμε τις βουτιές μας, την ηλιοθεραπεία στις ξαπλώστρες, καθώς και τις πρόσθετες υπηρεσίες σε ντουζιέρες και αποδυτήρια με μόλις 5€ - απαραίτητα άνω των 16 ετών.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v