ΤΑΞΙΔΙΑWEEKENDS

Μια γεμάτη μέρα στον Υμηττό

Τα μονοπάτια, οι διαδρομές, το γλυκύτατο café-αναψυκτήριο της Καλοπούλας, τα μοναστήρια, οι πυργίσκοι, και όλα όσα κάνουν τον Υμηττό την απόλυτη αθηναϊκή εξοχή.

Μήπως να πάμε τώρα έναν Παρνασσό;

Τέλειες πεζοπορίες έχει, σούπερ χωριουδάκια έχει, καλές τιμές ακόμα έχει… Εσύ θα περιμένεις να χιονίσει (και να ακριβύνει) για να θυμηθείς τον Παρνασσό;

Δέκα υπέροχα χωριουδάκια στην Εύβοια

Ορεινά και παραθαλάσσια, πνιγμένα στη βλάστηση και πλαισιωμένα από ρυάκια και ποτάμια με γάργαρα νερά.

4 δάση τέλεια για φθινοπωρινά ΣΚ

Στην Πελοπόννησο, την Εύβοια και τον Παρνασσό, τα φύλλα κιτρινίζουν και τα μονοπάτια είναι στα καλύτερά τους. Πάμε μια βόλτα στο δάσος;

4 Σαββατοκύριακα για να το σκάσετε τον Αύγουστο

Δεν πήρες άδεια; Δεν σου βγαίνουν τα λεφτά για διακοπές; Εμείς είμαστε εδώ. Κι έχουμε βρει δωμάτια σε τιμή αυγουστιάτικης ευκαιρίας εδώ γύρω.

Τέλειες ταβέρνες για τις εκδρομές του καλοφαγά

Μια ανάσα (ή και δύο) από την Αθήνα, σε ορεινά χωριουδάκια και αγροκτήματα, τα κάρβουνα παίρνουν φωτιά, οι σούβλες γυρνούν και τα σαγόνια μας δουλεύουν.

Τα ΣΚ στην Πελοπόννησο τέλη Σεπτέμβρη θα είναι φθηνά

Και τις βουτιές σου θα κάνεις στον νότο που θα έχει ακόμα καλοκαίρι, και τις βόλτες σου σε δροσερά δάση, και δεν θα πληρώσεις και πολλά.
 

10 καλοί λόγοι για ένα Σαββατοκύριακο στη Σύρο

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων της Σύρου γιορτάζει τα 12α γενέθλιά του, κι εμείς βρίσκουμε αφορμή για ένα ακόμα νησιώτικο Σαββατοκύριακο.

Τέλεια Σαββατοκύριακα για πεζοπορία… εδώ κοντά

Στην Πελοπόννησο και τις (κοντινές) Κυκλάδες, με οργανωμένα γκρουπ ή και μόνοι, αυτοσχεδιάζοντας, περπατάμε σε πανέμορφα μονοπάτια.

Το Σούνιο είναι η τέλεια μονοήμερη εκδρομή

Μια ωρίτσα δρόμος, και βρίσκεσαι να κολυμπάς σε κρυστάλλινα νερά, να χαζεύεις ηλιοβασίλεμα από τον Ναό του Ποσειδώνα και να περπατάς στο… Χάος.

"Το σινεμά είναι μια τέχνη όπου κάνεις ωραία πράγματα σε ωραίες γυναίκες."

Φρανσουά Τρυφφώ, 1932-1984, Γάλλος σκηνοθέτης

  • 1916 - Διεξάγεται η Ναυμαχία της Γιουτλάνδης, η μεγαλύτερη ναυμαχία του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, μεταξύ Αγγλίας και Γερμανίας
    1952 - Ο Νικόλαος Πλαστήρας αναλαμβάνει Πρωθυπουργός της Ελλάδας.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2