ΤΑΞΙΔΙΑWEEKENDS

Σούπερ μονοήμερες με θέα κοντά στην Αθήνα

Σε λίμνες, βουνά και φάρους, σε μυστικά χωριουδάκια και ταβέρνες που ατενίζουν τη θάλασσα, ιδού 5 ιδέες για να γεμίσετε (τουλάχιστον) μια μέρα με θέα και όμορφες στιγμές.

Τέλειες εκδρομές στα νησάκια της άνοιξης

Στην Ύδρα, την Άνδρο, την Κύθνο και την Αίγινα κάνουμε… πρόβα καλοκαιριού, βολτάροντας σε κουκλίστικα χωριά και επιχειρώντας τα πρώτα μας πλατσουρίσματα.

Τα καλύτερα events για να απολαύσεις την ελληνική Φύση

Η άνοιξη φτιάχνει το κλίμα, η ελληνική φύση βάζει τα χρώματα κι εμείς κλείνουμε θέση σταπιο απολαυστικά και φυσιολατρικά events που έρχονται.

Μια οργανωμένη πεζοπορία στη φύση είναι ό,τι χρειάζεσαι

Θα περπατήσεις απίστευτα τοπία, θα προϋπαντήσεις την άνοιξη όπως πρέπει, στην εξοχή, και θα γνωρίσεις και κόσμο. Τι άλλο θέλεις;

Σούπερ μονοπάτια για να περπατήσετε στην Πελοπόννησο

Μέσα από φαράγγια, πλάι σε ποτάμια, πάνω από ξύλινα γεφυράκια… Έξι πανέμορφα μονοπάτια στην Πελοπόννησο, για αρχάριους και προχωρημένους.

Μια σούπερ μονοήμερη στην Ελευσίνα

Ο αρχαιολογικός χώρος, οι καλύτερες διευθύνσεις για φαγητό και καφεδάκια στον ήλιο, και όλα όσα θα γεμίσουν μια μονοήμερη εκδρομή στην Ελευσίνα.

Σούπερ ανοιξιάτικες εκδρομές 2 ώρες από την Αθήνα

Τι, μόνο τον Μάιο θα προϋπαντούμε στην εξοχή; Η άνοιξη λουλουδιάζει τα μονοπάτια και ομορφαίνει τα χωριά γύρω από την Αθήνα.

Απίστευτα φαράγγια για να περπατήσετε την άνοιξη

Η ελληνική φύση κάνει πάρτι στην Πελοπόννησο, την Ήπειρο, την Κρήτη και τον Όλυμπο. Προϋπαντήστε κι εσείς την άνοιξη σε λουλουδιασμένα μονοπάτια.

10 σούπερ ιδέες για πασχαλινές εκδρομές εντός συνόρων

Αυτές που περιμένετε (η Μονεμβασιά και η Ύδρα) και κάποιες που δεν είχατε σκεφτεί (η Πρέβεζα και η Άνδρος) μαζί με τις τιμές τους, που δεν είναι απαγορευτικές.

10 πράγματα που πρέπει να δεις στο Ναύπλιο

Η παλιά πόλη και οι ιστορίες της, τα κάστρα, οι ωραιότερες διαδρομές και όλα όσα αξίζει να δεις στο Ναύπλιο… πέρα από τα φαγητά και τους καφέδες.

SPONSORED LINKS

"Η ύψιστη μορφή άγνοιας είναι όταν απορρίπτεις κάτι που δεν ξέρεις τίποτε γι’ αυτό."

Wayne W. Dyer

  • 1915 - Η Ιταλία κηρύσσει τον πόλεμο κατά της Τουρκίας (Α' Παγκόσμιος Πόλεμος)

    1991 - Η Λεττονία κηρύσσει την ανεξαρτησία της

    1991 - Καταρρέει το πραξικόπημα κατά του ηγέτη της ΕΣΣΔ, Μιχαήλ Γκορμπατσώφ

© 2002-2018 MEDIA2DAY