Value for money προσφορές σε υπέροχα boutique ξενοδοχεία

Ψάξαμε και βρήκαμε συμφέρουσες προσφορές και τιμές σε boutique ξενοδοχεία για να δωρίσετε στον εαυτό σας λίγες στιγμές πολυτέλειας.
Value for money προσφορές σε υπέροχα boutique ξενοδοχεία

Το καλοκαίρι που πέρασε ζοριστήκατε πολύ, δουλέψατε αρκετά, βάλατε ένα μπάτζετ στην μπάντα και τώρα θέλετε να κάνετε ένα δωράκι στον εαυτό σας.

Μήπως θα σας δελέαζε μια άνετη και χαλαρωτική διαμονή σε μίνιμαλ περιβάλλον διακριτικής πολυτέλειας; Χμ, καλή ιδέα ε;

Τα boutique ξενοδοχεία σε ορεινούς και παραθαλάσσιους προορισμούς της Ελλάδας προσφέρουν αυτό ακριβώς που χρειάζεστε σε αρκετά value for money τιμές, κι εμείς προτείνουμε αυτά που μας φάνηκαν περισσότερο γοητευτικά για μια «καθωσπρέπει» διαμονή.

* Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για 2 διανυκτερεύσεις, τα Σαββατοκύριακα του Σεπτεμβρίου, εκτός και αν αναφέρεται κάτι διαφορετικό.

Κυρίμαι

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kyrimai hotel (@kyrimai) on

Σε ένα πλήρως ανακαινισμένο κτηριακό συγκρότημα του 19ου αιώνα, λίγο πριν από το νοτιότερο σημείο της Μάνης, το Κυρίμαι βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία πάνω στη θάλασσα και διαθέτει ιδιαίτερα δωμάτια για κάθε εποχή του χρόνου. Τις καλύτερες τιμές θα τις βρείτε κλείνοντας μέσα από τη σελίδα του. Βρήκαμε σε πολύ πολύ χαμηλότερη από το συνηθισμένο τιμή το απλό δίκλινο στα 260€, με πλούσιο πρωινό. 

Πρώτη φορά στη Μάνη; Σε ζηλεύουμε!

Anaxo Resort

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Anaxo Resort (@anaxo_resort) on

Παραμένουμε Μάνη και μεταφερόμαστε στις παρυφές της Μεσσηνιακής Μάνης, εκεί όπου το Anaxo Resort στη Στούπα χαρίζει απεριόριστη θέα στο Μεσσηνιακό Κόλπο μέσα από τα άνετα και μοντέρνα δωμάτιά του. Για τον Οκτώβριο και συγκεκριμένα τις καθημερινές, η Junior Σουίτα του διατίθεται προς 288€ με πρωινό, ενώ αν κάνετε κράτηση για τρεις διανυκτερεύσεις θα έχετε 10% έκπτωση.

Armata Boutique Hotel

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Armata Boutique Hotel Spetses (@armatahotelspetses) on

Στις κοντινές μας Σπέτσες, το Armata διαθέτει πανέμορφα δωμάτια με όμορφη θέα στη θάλασσα ή την πισίνα σε μια από τις ωραιότερες γειτονιές του νησιού. Για κρατήσεις μέσω της σελίδας του, βρήκαμε ωραία προσφορά για δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινο με θέα θάλασσα στα 207,54€ με πλούσιο και λαχταριστό πρωινό.

Μήπως να κλείσεις το καλοκαίρι σου στις Σπέτσες;

Kores Boutique Hotel & Spa

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kores Boutique Hotel & Spa (@koresboutiquehotelspa) on

Διακριτική πολυτέλεια στο χωριό Βίτσι στα Ιωάννινα προσφέρει το εντυπωσιακό αυτό συγκρότημα πετρόκτιστων κατοικιών, στα αγαπημένα μας Ζαγοροχώρια. Διαθέτει και spa για να ζήσετε λίγες ακόμα στιγμές χαλάρωσης, ενώ για κρατήσεις μέσω της σελίδας του, η executive σούιτα με τζακούζι διατίθεται στα 324€ για δύο διανυκτερεύσεις με πλούσιο πρωινό.  

Ζαγοροχώρια: Η ομορφιά πάει στα βουνά

Art Boutique

Στο Πευκοχώρι Κασσάνδρας ακριβώς απέναντι από την παραλία, το σούπερ σύγχρονο ξενοδοχείο διαθέτει άνετα δωμάτια και χαλαρωτικές σουίτες με όλες τις ανέσεις. Διαθέτει επίσης βεράντα με υδρομασάζ και ένα υπέροχο roof garden για φαγητό και ποτό με υπέροχη θέα. Για κρατήσεις μέσω τις σελίδας τους, βρήκαμε την Family Juinor Suite στα 264€. 

Πρώτη φορά Χαλκιδική: Τα απόλυτα must

Πλειάδων Γη Mountain Resort & Spa

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Πλειάδων Γη Mountain Resort (@pliadongi_mountainresort) on

Βρίσκεται στο βουνό της Ζήρειας και προσφέρει πολυτελείς σουίτες, ατμοσφαιρικό σπα και όλα όσα χρειάζεστε για να ζήσετε την απόλυτη ορεινή εμπειρία διακοπών. Μέσα από την σελίδα του, μπορείτε να επωφεληθείτε της προσφοράς για διαμονή σε Junior Suite με 360€, συμπεριλαμβανομένου πλούσιου πρωινού σε μπουφέ, χρήση του spa, 2 μασάζ 30 λεπτών και ενός γεύματος. Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις από Κυριακή έως Πέμπτη. 

Τώρα είναι η ώρα να πας Ζήρεια

Oniropetra Boutique Hotel

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Oniropetra Boutique Hotel (@oniropetra) on

Η μοντέρνα και η minimal διακόσμηση παντρεύονται με την παράδοση σε αυτό το όμορφο ξενοδοχείο του Καρπενησίου, πέντε χιλιόμετρα έξω από το χωριό, περιστοιχισμένο από μπόλικο πράσινο. Μέσω του ekdromi.gr, βρήκαμε μια ωραιότατη προσφορά για δύο διανυκτερεύσεις σε σουίτα ανεξαρτήτως ημέρας, με πρωινό σε μπουφέ και καθημερινό γεύμα τριών πιάτων στα 239€.  

Νικόλας Γεωργιακώδης

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v