Διακοπές τέλη Σεπτέμβρη: Υπάρχουν φτηνά δωμάτια;

Οι διακοπές του Σεπτεμβρίου, λένε πολλοί, είναι καλύτερες. Και μπορούν να είναι και ιδιαίτερα οικονομικές.
Διακοπές τέλη Σεπτέμβρη: Υπάρχουν φτηνά δωμάτια;
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υπομένουν το σκληρό καλοκαίρι στην πόλη, επειδή έχουν άλλο πλάνο: Διακοπές τον Σεπτέμβρη. Πιο ήρεμες, πιο χαλαρωτικές, τις νιώθεις και λίγο σαν επιβράβευση για όλη την δουλειά που έκανες με σαράντα βαθμούς έξω.

Αν είσαι, λοιπόν, από αυτούς τους τύπους - ή αν αποφάσισες και τώρα να κάνεις διακοπές τον Σεπτέμβρη - εμείς είμαστε εδώ για να σου πούμε ότι υπάρχουν ακόμα φτηνά δωμάτια, δεν τα έχασες όλα. Οι τιμές που θα δεις παρακάτω έχουν υπολογιστεί για το τελευταίο τριήμερο του Σεπτέμβρη, Παρασκευή 25 με Κυριακή 27 δηλαδή, συν ΦΠΑ.

Στις Κυκλάδες...

...βρήκαμε, όχι πολλά δυστυχώς, αλλά είναι κουκλάκια αυτά που βρήκαμε. Στην Νάξο - που αυτή τη στιγμή παίζουν τα περισσότερα οικονομικά δωμάτια - έχουμε το Magic View, που ανταποκρίνεται στο όνομά του με εκπληκτική θέα στο γαλάζιο του Αιγαίου. Το βρήκαμε στα 36€. Εναλλακτικά, μπορείς να μείνεις στα Depis Apartments, τα οποία συνδυάζουν το νησιώτικο με το μοντέρνο. Τα βρήκαμε στα 39€.



Πηγαίνουμε μια βόλτα και από Ίο, και βρίσκουμε και εκεί μπόλικα δωμάτια σε οικονομική τιμή. Αυτά που μας τράβηξαν την προσοχή ήταν τα Sunshine Studios στον Μυλοπότα, που τα βρήκαμε στα 40€. Εναλλακτικά, στην Παραλία Γιαλός του νησιού, βρίσκουμε την Πανσιόν Γαλήνη, που προσφέρει αυτό που υπόσχεται το όνομά της, και έχει έναν υπέροχο λουλουδιασμένο κήπο. Την βρήκαμε στα 41€.



Τέλος, βρήκαμε σούπερ οικονομικά και πανέμορφα, μοντέρνα δωμάτια στην γραφική Σίκινο, στο Stegadi Apartments. Τα σκιερά του μπαλκονάκια με την υπέροχη θέα είναι άλλο πράγμα, ενώ βρίσκεται και κοντά σε καφετέριες. Το βρήκαμε στα 45€.

Στα Δωδεκάνησα...

...η φάση μάλλον θα είναι Ρόδος, καθώς εκεί βρήκαμε τα περισσότερα οικονομικά δωμάτια. Έχουμε βέβαια και μερικές ακόμα επιλογές πιο κάτω, μην ανησυχείς. Ρόδος, που λες. Τα Melody Studios Faliraki είναι κουκλίστικα, και τα βρήκαμε στα 45€. Εναλλακτικά, βρήκαμε το πολύ ωραίο Telhinis Hotel σε προσφορά, στα 37€. 



Στα υπόλοιπα Δωδεκάνησα, οι τιμές ανεβαίνουν κάπως απότομα, δεν θα πούμε ψέματα. Βρήκαμε όμως τρεις πολύ ωραίες ευκαιρίες. Στον Εμπορειό της Καλύμνου, τα δωμάτια του Μανολάκη Πιζανιά τα βρήκαμε στα 50€, και είναι τιμιότατα. Στην Πόλη της Κω από την άλλη, τα Pantheon Apartments βρίσκονται κυριολεκτικά δίπλα στο λιμάνι, και αποτελούν το ιδανικό ορμητήριο για τις βουτιές σου. Τα βρήκαμε στα 40€. Τέλος, αν σκέφτεσαι να πας προς Λέρο, τα δωμάτια της κυρίας Κάτιας είναι υπέροχα, όπως κι εκείνη. Τα βρήκαμε στα 43€.

Στα Επτάνησα...

...μάλλον συμφέρει περισσότερο να πας αυτή την περίοδο, μιας και υπάρχουν περισσότερες επιλογές, σε περισσότερα νησιά. Αυτά που μας τράβηξαν περισσότερο την προσοχή ήταν το Benitsa Beach Hotel στην Κέρκυρα, μακριά από το πολύβουο κέντρο, για απόλυτη χαλάρωση στην διπλανή παραλία. Τα βρήκαμε στα 43€. Στην Σύβρο της Λευκάδας, από την άλλη, βρήκαμε τα Studios Lefkada στα 40€, και είναι πολύ, πολύ όμορφα.



Στην Ζάκυνθο είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα, με αρκετά δωμάτια διαθέσιμα σε καλές τιμές. Βρήκαμε για 40€ στην Villa Spiros II, που εκτός αυτού είχε στις φωτογραφίες και αυτή την γάτα, που είναι ίσως αρκετός λόγος για να πάμε στην Ζάκυνθο. Εναλλακτικά, τα Tony Studio & Apartments είναι στα 41€, τιμιότατα και αυτά.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v