Αυτά τα σπιτάκια πάνω στη θάλασσα γαληνεύουν ψυχές

Λίγα μέτρα σε χωρίζουν από τον παφλασμό των κυμάτων σε αυτά τα όμορφα σπιτάκια που αγναντεύουν το απέραντο γαλάζιο.
Αυτά τα σπιτάκια πάνω στη θάλασσα γαληνεύουν ψυχές
Ηρεμία, γαλάζιο, αεράκι, η θάλασσας σε λίγα μόλις βήματα και η ζωή κυλά ωραία. Το απόλυτο καλοκαιρινό σενάριο χαλάρωσης γίνεται πραγματικότητα σε σπιτάκια που ατενίζουν το απέραντο γαλάζιο από απόσταση αναπνοής.

* Οι τιμές αφορούν τον μήνα Αύγουστο και δεν περιλαμβάνουν κόστος καθαρισμού και προμήθεια υπηρεσιών.

Μια ανάσα από τις παραλίες Λιβάδι και Μεσακτή στην Ικαρία, αυτό το σπιτάκι προσφέρει απεριόριστη θέα στη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 4 άτομα – μόλις από 49€ ανά διανυκτέρευση.



Με θέα στον κόλπο του Αργολικού καθώς και μια υπέροχη βεράντα που υπόσχεται ώρες χαλάρωσης αυτό το φιλόξενο διαμέρισμα στον οικισμό Ιωάννης στην Πελοπόννησο, διαθέτει χώρους για μέχρι και 6 άτομα και βρίσκεται πάνω σε μια ιδιωτική παραλία – από 110€ ανά διανυκτέρευση.



Απόλυτη χαλάρωση υπό τον ήχο των κυμάτων εγγυάται αυτό το σπιτάκι στους Χράνους Μεσσηνίας με μπόνους έναν όμορφο κήπο που μοσχοβολά αρώματα λουλουδιών και βοτάνων. Φιλοξενεί μέχρι 2 άτομα – από 90€ ανά διανυκτέρευση.



Παναγία μου, πόσο όμορφο είναι αυτό το μινιόν σπιτάκι στην Παναγία, κοντά στην Επίδαυρο 2 χιλιόμετρα από το μικρό θέατρο. Διαθέτει χώρο για 2 επισκέπτες και βρίσκεται κυριολεκτικά μια ανάσα από εκεί που σκάει το κύμα – από 59€ ανά διανυκτέρευση.



Στο Ποτοκάκι της Σάμου, αυτό το πλήρως ανακαινισμένο διώροφο σπίτι απέχει μερικά μέτρα από τη θάλασσα, διαθέτει ένα μπαλκονάκι για να κάτσουμε με τις ώρες και φιλοξενεί μέχρι 3 επισκέπτες – από 90€ ανά διανυκτέρευση.



Αν πάλι δεν σας νοιάζουν και τόσο οι σύγχρονες ανέσεις και θέλετε κάτι παραδοσιακό, απομονωμένο και μίνιμαλ, τότε αυτό το σπίτι στην Ανάληψη Πηλίου είναι ό,τι πρέπει για να το ζήσετε σαν ναυαγοί σαν Ροβινσώνες. Διαθέτει 2 υπνοδωμάτια και κοστίζει 50€ ανά διανυκτέρευση.



Λίγο πιο κάτω, στην αμμουδερή παραλία του Χορευτού, ένα ακόμα σπίτι πάνω στη θάλασσα προσφέρει όλες τις ανέσεις για παρεΐστικες καλοκαιρινές αποδράσεις στο βουνό των Κενταύρων. Χωρά μέχρι 7 επισκέπτες και κοστίζει από 117€ ανά διανυκτέρευση.



Στην κοντινή μας Εύβοια, μια ανάσα από την παραλία κοντά στα χωριά Πλατάνα και Κύμη, αυτό το άνετο σπίτι προσφέρει το ιδανικό σενάριο για μερικές μέρες ηρεμίας με θέα το απέραντο γαλάζιο. Χωρά άνετα 5 επισκέπτες και κοστίζει 65€ ανά διανυκτέρευση.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v