ΤΑΞΙΔΙΑΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

15 τέλεια πράγματα να κάνεις στην Ορεινή Κορινθία

Τα χωριουδάκια, οι διαδρομές, τα αξιοθέατα, οι καταπράσινες βουνοπλαγιές της και όλα όσα κάνουν την Ζήρεια ένα μέρος μαγικό.

Τέλειες οικογενειακές εκδρομές για τον χειμώνα

Ο χειμώνας είναι η καλύτερη περίοδος για μια οικογενειακή εκδρομή, και έχουμε μερικές προτάσεις για εσάς.

Τα χωριουδάκια της Αρκαδίας που πρέπει να ανακαλύψεις

Ορεινή Αρκαδία δεν είναι μόνο η Δημητσάνα και η Βυτίνα. Τέσσερα υπέροχα χωριά περιμένουν κρυμμένα από τα φώτα της δημοσιότητας να τα εξερευνήσεις.

Ένα τέλειο road trip στην Ελλάδα

Έχεις μερικές μέρες άδεια; Έχουμε το τέλειο road trip για να ξεκινήσεις από την Αθήνα και να εξερευνήσεις την Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα.

Low budget Χριστούγεννα σε 4 γωνιές της Ελλάδας

Να πάρουμε τα βουνά, να δούμε και λίγο χιόνι, ή να κάνουμε Χριστούγεννα στην πόλη; Τέλεια, οικονομικά σενάρια γιορτών σε υπέροχους ελληνικούς προορισμούς.

10 πράγματα που πρέπει να δεις στο Μιλάνο

Πρώτη φορά Μιλάνο; Σε ζηλεύουμε. Και σου φτιάξαμε μια λίστα με όλα τα αξιοθέατα που πρέπει να συμπεριλάβεις στις βόλτες σου.

10 πράγματα που πρέπει να κάνεις στα Ιωάννινα

Το κάστρο, η λίμνη, το νησάκι, τα ξενύχτια, οι εκδρομές και όλοι οι τρόποι να αγαπήσεις μια από τις ωραιότερες πόλεις της Ελλάδας.

20 τέλεια πράγματα να κάνεις στην Ορεινή Αρκαδία

Τα χωριά, τα φαράγγια, το φαγητό, τα καφενεδάκια, τα αρχαία, και όλα τα υπέροχα πράγματα που δεν προλαβαίνεις να στριμώξεις σε ένα αρκαδικό Σαββατοκύριακο.

5 μικρές παραμυθένιες πόλεις στην Ιταλία

Δεν είναι μόνο η Ρώμη και η Βενετία μαγικές. Βάλε κι αυτές τις υπέροχες πόλεις στη λίστα των ονειρεμένων ταξιδιών σου, θα μας θυμηθείς.

Πρώτη φορά Παρίσι; Όσα πρέπει να δεις

Σου φτιάξαμε μια μικρή, περιεκτική λίστα για να μη χαθείς στο υπέροχο χάος της γαλλικής πρωτεύουσας σαν μαγεμένος πρωτάρης.

"Δεν πρέπει να κρίνουμε τους ανθρώπους απ’ αυτά που δεν ξέρουν, αλλά απ’ αυτά που ξέρουν και κυρίως από το πώς τα ξέρουν."

Βωβενάργκ, 1715-1747, Γάλλος γνωμικογράφος

  • 627 - Ο Ηράκλειος του Βυζαντίου νικά τους Πέρσες στην Μάχη της Νινευή.
    1821 - Γεννήθηκε ο Γάλλος συγγραφέας Γκιστάβ Φλωμπέρ.
    1963 - Η Κένυα αποκτά την ανεξαρτησία της από το Ηνωμένο Βασίλειο.

© 2002-2019 MEDIA2DAY