ΤΑΞΙΔΙΑΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

5 μικρές παραμυθένιες πόλεις στην Ιταλία

Δεν είναι μόνο η Ρώμη και η Βενετία μαγικές. Βάλε κι αυτές τις υπέροχες πόλεις στη λίστα των ονειρεμένων ταξιδιών σου, θα μας θυμηθείς.

Πρώτη φορά Παρίσι; Όσα πρέπει να δεις

Σου φτιάξαμε μια μικρή, περιεκτική λίστα για να μη χαθείς στο υπέροχο χάος της γαλλικής πρωτεύουσας σαν μαγεμένος πρωτάρης.

Τέλειες μονοήμερες για να πιάσεις το φθινόπωρο

Αν μένεις στην Αθήνα και χρειάζεσαι μια μέρα μόλις να ξεσκάσεις, αυτοί οι σούπερ κοντινοί προορισμοί είναι ό,τι καλύτερο.

Μικρές παραμυθένιες πόλεις στα Βαλκάνια

Μεσαιωνικές καστροπολιτείες, αυτοκρατορικές πρωτεύουσες, κουκλίστικες πόλεις χτισμένες στις όχθες γαλήνιων λιμνών. Τι νόμιζες, μόνο η Δύση έχει ομορφιές;

Απίθανες πόλεις που δεν είχες σκεφτεί να πας

Τι είναι Λαπεενράντα, γιατί να πας στο Μπρίστολ, και τι έχει να κάνεις στο Κουτάισι; Τα πάμφθηνα αεροπορικά εισιτήρια είναι μόνο η αφορμή.

4 ταξιδάκια τέλεια για ερωτευμένους… απένταρους

Θέλεις να γιορτάσεις τον έρωτά σου με ένα ταξιδάκι, αλλά το υπόλοιπό σου στην τράπεζα έχει άλλη γνώμη; Εμείς είμαστε εδώ.

Οι ελληνικές λίμνες είναι όνειρο φθινοπωρινό

Στην Κερκίνη, τη Λίμνη Πλαστήρα, τις Πρέσπες και τη Δόξα της Κορινθίας η φύση έχει πιάσει τα πινέλα της και σχεδιάζει φθινοπωρινά αριστουργήματα.

5 ευρωπαϊκές πόλεις που μπορείς να πας πάμφθηνα

Σου περισσεύουν 50€ και μερικές μέρες άδειας πριν τα Χριστούγεννα; Φτιάξε βαλίτσες, έχουμε πέντε τέλειους προορισμούς να πας τώρα.

Πανέμορφα χωριά στα ορεινά της Ελλάδας

Αν σκέφτεσαι να πάρεις τα βουνά, έχουμε πέντε πανέμορφα χωριουδάκια να σου προτείνουμε, για να περάσεις το τέλειο τριήμερο.

Ισλανδία: Γη... από άλλον πλανήτη

Δεν χρειάζονται περιττές εισαγωγές. Δεν τις έχεις ανάγκη, όμως κράτα αυτό: Στην Ισλανδία θα κάνεις το ταξίδι της ζωής σου.

"Η ύψιστη μορφή άγνοιας είναι όταν απορρίπτεις κάτι που δεν ξέρεις τίποτε γι’ αυτό."

Wayne W. Dyer, 1940-2015, Αμερικανός συγγραφέας

  • 1440 - Μάχη της Βάρνας.
    1484 - Γεννιέται ο Μαρτίνος Λούθηρος, μοναχός, ηγέτης της Εκκλησιαστικής Μεταρρύθμισης.
    1938 - Πεθαίνει ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, ιδρυτής του σύγχρονου τουρκικού κράτους.

© 2002-2019 MEDIA2DAY