Μια εκλεκτή ετικέτα από την ποικιλία Ασύρτικο είναι το Κρασί του Μήνα για τον Σεπτέμβριο που φεύγει.
Κομψό, καλοφτιαγμένο και έτοιμο να συνοδεύσει τις πιο απολαυστικές γεύσεις του τέλους του καλοκαιριού. Tο κρασί αυτού του μήνα είναι... Μαγικό.
Ο Θόδωρος Λέλεκας διαλύει απορίες για το ροζέ κρασί και παρουσιάζει αγαπημένες του ετικέτες, που ταιριάζουν τέλεια με εύκολα και νόστιμα καθημερινά πιάτα.
Ένα απολαυστικό κρασί από την καρδιά του Αιγαίου είναι το κρασί αυτού του μήνα. Γνωρίστε τον αμπελώνα και τα κρασιά της Πάρου, ξεκινώντας από το Ροζέ 2014 του Κτήματος Μωραΐτη.
Είστε από αυτούς που ακολουθούν υγιεινό τρόπο ζωής, είτε λόγω καλοκαιριού, είτε από άποψη; Τότε το (ολοκαίνουριο) κρασί αυτού του μήνα είναι για εσάς!
Ανάμεσα στα γεμάτα κόκκινα του χειμώνα και τα δροσερά λευκά του καλοκαιριού, ιδού πέντε ξεχωριστά ροζέ για να υποδεχτείτε την άνοιξη.
Ο Θόδωρος Λέλεκας επιστρέφει από τους κυπριακούς αμπελώνες και μεταφέρει τις εντυπώσεις του από την οινόφιλη τοπική κοινότητα.
Ο «δικός μας» Θόδωρος Λέλεκας του Telegourmet συγκαταλέγεται στη λίστα με τους Top20 επαγγελματίες της παγκόσμιας οινικής επικοινωνίας.
Είναι ολόφρεσκο, είναι αρωματικό, είναι ολοκαίνουριο. Το «Τρεις-Τρεις Παράδες 2014» από το Κτήμα Γ. Κοκοτού είναι το Κρασί του Μήνα για τον Φεβρουάριο 2014!
Δεν είναι μόδα, δεν είναι ρεύμα, δεν είναι τάση. Η Γιαπωνέζικη κουζίνα, και συγκεκριμένα το sushi, είναι παντού και αρέσει πολύ. Ώρα λοιπόν, να την δούμε και από την οινική οπτική γωνία.
Άρθουρ Σοπενχάουερ, Γερμανός φιλόσοφος