Κρασιά στο μπαλκόνι: Μεθυστικές επιλογές έως 15€

Η φάση μας είναι μάζωξη στο μπαλκόνι με φίλους και συνοδεία από υπέροχα κόκκινα, λευκά και ροζέ κρασιά, που δεν κοστίζουν πολλά.
Κρασιά στο μπαλκόνι: Μεθυστικές επιλογές έως 15€

Ψάχνεις τρόπους να αντιμετωπίσεις την επιστροφή στην καθημερινότητα; Τι θα έλεγες για μια βραδιά μεθυστική με φίλους και χαλαρή μουσική, συνοδεία αγαπημένων οινικών επιλογών;

Με την συνεισφορά της wine expert της Cava Vinifera Κατερίνας Ζουμπούλη, βρήκαμε και σου προτείνουμε δέκα οινικές επιλογές που θα σε ενθουσιάσουν.

Κόκκινα

Κτήμα Χαρλαύτη - Άργιλος Γη Νεμέα

8,70€

Με βαθύ ρουμπινί χρώμα, τυπικό στα Αγιωργίτικα, και αρώματα ξερών φρούτων, σταφίδας και βανίλιας, αυτό το κρασί προσφέρει την απόλυτη σχέση ποιότητας  - τιμής για μια Νεμέα ΠΟΠ.

Κτήμα Τσέλεπου – Δίλοφος

11,80€

Cabernet Sauvignon και Merlot συνδυάζονται αρμονικά και αποδεικνύουν πόσο ταιριαστά είναι, και μαζί με το Merlot φέρνουν ένα κρασί που εμφανίζει αρώματα από ώριμα κόκκινα φρούτα του δάσους και τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας.



Κτήμα Κατσαρού - Valos Ξινόμαυρο

14,70€

Ζυμώνεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές και συνέχεια ωριμάζει σε μικρά δρύινα Γαλλικά βαρέλια. Το αποτέλεσμα είναι ένα απολαυστικό ξινόμαυρο με αρωματική μύτη με κόκκινα φρούτα, λιαστή ντομάτα και νύξεις βοτάνων και ελιάς.

Bodegas Krontiras - Dona Silvina Fresh Malbec

14,80€

Η εθνική ερυθρή ποικιλία της Αργεντινής βρίσκεται πίσω από ένα ευκολόπιοτο κόκκινο κρασί, που βγάζει γεύσεις μούρων, λευκών λουλουδιών και μπαχαρικών σε άψογη ισορροπία με την οξύτητα του.

Λευκά

Οινοποιείo Παπαντώνη - Μέτρον Άριστον

10,90€

Με τα απαλά χρώματα λεμονιού και τις νότες ώριμου γκρέιπ-φρουτ, γλυκολέμονου, αχλαδιού και ροδάκινου, το λευκό αυτό κρασί είναι ό,τι πρέπει για να παρατείνεις λίγο ακόμα το καλοκαίρι στον ουρανίσκο σου.

F Foivos Papastratis Λευκό

11,90€

Το Μοσχάτο δείχνει τη φινέτσα του, ενώ το Ασύρτικο τονίζει την οξύτητα και την δομή του. Εσπεριδοειδή, τριαντάφυλλο, ροδάκινο και δυόσμος είναι μόνο κάποια από τα αρώματα και τις γεύσεις που πλημμυρίζουν το ποτήρι.



Κτήμα Τσέλεπου - Μελισσόπετρα

14,90€

Η ποικιλία Gewurztraminer, δίνει στα χέρια του Τσέλεπου ένα κομψό λευκό κρασί με πανέμορφα αρώματα τριαντάφυλλου, λουκουμιού, περγαμόντου, lychee, αχλαδιού, εξωτικό προφίλ και όμορφη οξύτητα.

Κτήμα Λύτρα – Ευμενίδες Μαλαγουζιά

15,20€

Μια δυνατή Μαλαγουζιά από το Κτήμα Λύτρα, οι Ευμενίδες έχουν υπέροχη μύτη, με αρώματα ώριμων φρούτων, όπως αχλάδι, μάνγκο και κίτρο, ενώ το στόμα είναι πλούσιο και γεμάτο με αρώματα λεμονιού, που δίνουν ένα ισορροπημένο τελείωμα.

Ροζέ

Αμπελώνες Μάρκου - Euphoria Rose

12,80€

Το ντελικάτο αυτό ροζέ από Αγιωργίτικο, με το απαλό ροζ χρώμα, πίνεται ως απεριτίφ, με ερώματα από κόκκινα φρούτα του δάσους και διακριτικό ανθικό χαρακτήρα. Στο στόμα βγάζει γεύσεις από φράουλες και κεράσια.

La Tour Melas – Nautilus

8,60€

Αυτό το υπέροχο blend από Grenache Rouge, Αγιωργίτικο και Syrah, δίνει ένα κρασί με νότες από πετροκέρασο, ροδάκινο, περγαμόντο, ζουμερή βανίλια και πεπόνι με μέτριο σώμα και ισορροπημένη οξύτητα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v