Πώς θα διασκεδάσω χωρίς να ξοδέψω πολλά

Οι οικονομίες μας στέρεψαν, η ελπίδα μας για ένα καλύτερο μέλλον παρομοίως, αλλά κανείς δεν θα μας στερήσει τη διασκέδαση.
Πώς θα διασκεδάσω χωρίς να ξοδέψω πολλά
Οι τιμές του ρεύματος και της βενζίνης έχουν πάει στα ύψη και δυστυχώς δεν είμαστε από εκείνους που επένδυσαν σε crypto τα τελευταία χρόνια. Από την άλλη δεν μπορούμε να κλεινόμαστε σπίτι μας και να κοιτάμε το ταβάνι κλαίγοντας τη μοίρα μας που γεννηθήκαμε στην Ελλάδα. Αν κάτι μπορεί να υποστηρίξει αυτή η χώρα, αυτό είναι η διασκέδαση και θα το εκμεταλλευτούμε όσο περισσότερο γίνεται και για όσο περισσότερο το αντέχει η τσέπη μας.

Αρχικά, πού πας και τα πίνεις

Σε ποιου μπάρμαν/μπαργούμαν την αγκαλιά πας και τα πίνεις; Κατ’ αρχάς είναι μεγάλο λάθος να ξεκινάς τη βραδιά σου απευθείας με μπαρ. Προφανώς και θα χαλάσεις πολλά. Αντ’ αυτού ξεκίνα τη βραδιά σου είτε με την παρέα και ποτά στο σπίτι, είτε σε κάποιο τσιπουράδικο, είτε σε κάποιο κουτούκι, Μετά πας και σε μπαρ και πίνεις ένα ποτάκι ή μία μπιρίτσα.

Δεν είναι μόνο το πιοτό διασκέδαση

Θεατράκια πας; Αν όχι, δεν ξέρεις τι χάνεις. Αντί να ξεκινήσεις τη βραδιά σου με κουτουκάκι, δοκίμασε να πας ένα θεατράκι και μετά για ποτό πέριξ του θεάτρου. Εδώ, μπορείς να λάβεις και μέρος σε διαγωνισμούς για να κερδίσεις διπλές προσκλήσεις για διάφορες παραστάσεις ή συναυλίες.

Στο σπίτι διασκεδάζετε καθόλου με την παρέα;

Τώρα που ήλιος είπε να μας τιμήσει και να επισκεφθεί επιτέλους τη χώρα μας, οι μπαλκονάτες βραδιές με τη μυρωδιά άνοιξης και τις μπιρίτσες ή το τζιν-τόνικ στο χέρι, είναι μαστ. Αν η ιδέα του τσιπουράδικου σε ξενερώνει και η ιδέα του θεάτρου δεν σε πολυελκύει, μπορείς να καλέσεις τους φίλους σου σπίτι, να πιείτε τα καλά ποτάκια σας (από κάβα), να βάλετε μουσικούλα, και μετά αν γουστάρετε να πάτε και στο αγαπημένο σας μπαρ. Εδώ θα βρείτε συνταγές για κοκτέιλ χωρίς ζάχαρη και εδώ με ό,τι βρείτε σπίτι σας.

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς παίρνεις;

Το τονίσαμε και στον πρόλογο: οι τιμές τις ενέργειας έχουν ανέβει κατακόρυφα. Χώρια που δεν είναι και πολύ ώριμο να πίνεις ξύδια και μετά να παίρνεις το αυτοκίνητο. Θα γλιτώσεις πολλά λεφτά αν αφήσεις το αυτοκίνητο στο σπίτι∙ αν το σκεφτείς διεξοδικά, δεν είναι μόνο η διαδρομή, εκατοντάδες μέτρα προστίθενται και από τους κύκλους που κάνεις για να παρκάρεις. Εδώ θα βρεις τα δρομολόγια που θα σε γυρίσουν σπίτι μετά τις 12. 

*Αν ψάχνεις γενικά μαγαζάκια των οποίων οι τιμές δεν τσούζουν και πολύ, εδώ θα βρεις μπαράκια με φθηνά κοκτέιλ, εδώ μπαράκια με φθηνά ποτά και εδώ φθηνά μεζεδοπωλεία.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v