Ο Κώστας Τσιλιλής και η ταυτότητα του ελληνικού τσίπουρου στη νέα εποχή
Πήγαμε στα Μετέωρα όπου μάθαμε τα πάντα για την αποσταγματοποιία Τσιλιλή, πρωτοπόρο και καινοτόμο του ελληνικού τσίπουρου.
Πήγαμε στα Μετέωρα όπου μάθαμε τα πάντα για την αποσταγματοποιία Τσιλιλή, πρωτοπόρο και καινοτόμο του ελληνικού τσίπουρου.
Ο παγκοσμίου φήμης chef Massimo Bottura και κορυφαίοι chefs από όλο τον κόσμο και την Ελλάδα, συναντιούνται σε ένα φεστιβάλ που κανένας food lover δεν πρέπει να χάσει!