Η Αγάπη που θέλει το καλό μας, μας παροτρύνει να τρώμε πολλές σαλάτες και σήμερα φτιάχνει μια σαλάτα-ποίημα με μαυρομάτικα και dressing γιαουρτιού.
Η Αγάπη μάς κερνάει ουζάκια και μαγειρεύει ένα πεντανόστιμο ανοιξιάτικο φαγητό με γαρίδες.
Αντιμετωπίζουμε την μαρτιάτικη παγωνιά με μία σούπα και μια ζεστή σαλάτα και περιμένουμε υπομονετικά καλύτερες μέρες.
Η Αγάπη, αφού απαντήσει στο ερώτημα τι γεύση έχουν τα χρώματα, ετοιμάζει μια σαλάτα σκέτη ζωγραφιά.
Η Αγάπη μάς δείχνει δύο συνταγές για την φάβα και μας βάζει σε δίλημμα ποια να φτιάξουμε πρώτη.
Η Αγάπη δίνει προαγωγή στο λαχανόρυζο και το μεταμορφώνει σε φαγητό περιωπής.
Η Αγάπη εκθέτει την άποψή της για τα ντοματίνια και, σχεδόν αποκηρύσσοντάς τα, φτιάχνει ψητές καλοκαιρινές ντομάτες που μοσχοβολούν Μεσόγειο.
Η Αγάπη σπάει τον κανόνα της δίαιτας από Δευτέρα και μας ετοιμάζει ένα πολύ νόστιμο διαιτητικό πιάτο.
Η Αγάπη φτιάχνει μια μοσχοβολιστή σαλάτα με πλιγούρι, βότανα και μπαχαρικά και αποθεώνει το επί σειρά ετών υποτιμημένο δημητριακό.
Με ένα σχεδόν άγνωστο όσπριο από την Καλαμάτα φτιάχνουμε ένα ορεκτικό που μας πάει στον Λίβανο κι ένα κάρυ που μας ταξιδεύει στην Ταϋλάνδη.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν