Το Ούζο Πλωμαρίου έκλεισε τα 130!

Το αγαπημένο Ούζο Πλωμαρίου γιόρτασε τα 130 χρόνια του κι εμείς γιορτάσαμε μαζί του 130 χρόνια πολύτιμων αναμνήσεων.

Το Ούζο Πλωμαρίου έκλεισε τα 130!

Το  ταξίδι που ξεκίνησε το 1894 ο Ισίδωρος Αρβανίτης είχε έναν και μοναδικό προορισμό. Την επιτυχία. Πολύ μπροστά για την εποχή του, οραματίστηκε από τη στιγμή που έκλεισε τη «μυστική» του συνταγή στο πρώτο μπουκάλι με την ετικέτα Ούζο Πλωμαρίου, όλα όσα θα ακολουθούσαν τα επόμενα χρόνια. Το απόσταγμά του έγινε το αγαπημένο ούζο στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι διακρίσεις ήρθαν η μια μετά την άλλη και οι εξελίξεις έφεραν ανάπτυξη. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής αναβαθμίστηκαν, η οικογένεια του Ούζου Πλωμαρίου μεγάλωσε, η φήμη του απογειώθηκε αλλά αυτό που δεν άλλαξε ποτέ και δεν θα αλλάξει είναι η ποιότητα της μυστικής του συνταγής και η μοναδική του αυθεντική γεύση. 

Το αγαπημένο ούζο έκλεισε φέτος 130 χρόνια ζωής και μας φέρνει στο μυαλό χαρούμενες στιγμές της ζωής μας. Αναμνήσεις από την παρέα ένα μεσημέρι του Αυγούστου στο νησί, αναμνήσεις όλων των όμορφων περιπετειών και ταξιδιών που έχουμε ζήσει συντροφιά με φίλους και οικογένεια, όλα εκείνα τα ηλιοβασιλέματα που έχουμε γευτεί στο παραδοσιακό μπλε τραπεζάκι το αγαπημένο μας ούζο και όλες εκείνες τις στιγμές που τραγουδήσαμε και χορέψαμε μοιράζοντας χαρά στην παρέα.


Ο κ. Νίκος Καλογιάννης, ιδιοκτήτης και πρόεδρος της εταιρείας Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου

Η ιστορία των 130 χρόνων, η παράδοση και μαζί οι πολύτιμες αναμνήσεις μας ζωντάνεψαν πριν από λίγες μέρες σε μια ξεχωριστή βραδιά στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης. Φίλοι, δημοσιογράφοι, μεταξύ των οποίων και η υπογράφουσα, και η οικογένεια του Ούζου Πλωμαρίου, γιορτάσαμε, θυμηθήκαμε και τσουγκρίσαμε τα ποτήρια μας με το δροσερό ούζο στις καλύτερες μέρες που έρχονται.

 

Είχαμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε μια ιστορική αναδρομή με όλους τους σημαντικούς σταθμούς της πορείας του μοναδικού αυτού αποστάγματος προς την κορυφή (πατήστε εδώ για να δείτε το όμορφο σύντομο video), έργο της εταιρείας Red Design Consultants που σχεδίασε, επίσης, και τις καλαίσθητες επετειακές φιάλες.

 

Όπως αρμόζει σ’ ένα brand που μιλάει στην καρδιά του καταναλωτή και εξελίσσεται διαρκώς επικοινωνιακά, το συγκεκριμένο κάλεσμα είχε και ένα ιδιαίτερο challenge για τους καλεσμένους. Ο τοίχος των Πλωμαρίσιων αναμνήσεων δημιουργήθηκε με αφορμή τον εορτασμό των 130 χρόνων και στήθηκε στην αίθουσα του event δίνοντας την ευκαιρία στους καλεσμένους να είναι οι πρώτοι που θα «pin-άρουν» τη φωτογραφία τους! Στόχος της ενέργειας, ο τοίχος να γεμίσει με τις ηλιόλουστες αναμνήσεις των καταναλωτών που όλα αυτά τα χρόνια μοιράζονται στις παρέες τους την απόλαυση του δροσερού Ούζου Πλωμαρίου. Έτσι, λανσαρίστηκε και η ενέργεια που θα ακολουθήσει και θα καλεί τον κόσμο να γεμίσει τον τοίχο και με τις δικές του αναμνήσεις.

 

Οι άνθρωποι πίσω από το Ούζο Πλωμαρίου, με μια σύντομη αλλά ουσιαστική τοποθέτηση, μοιράστηκαν με τους καλεσμένους τους τους βασικούς πυλώνες πάνω στους οποίους προχωράει η βιώσιμη ανάπτυξη του αποστάγματος. Έχοντας πάντα προτεραιότητα την τήρηση των παραδόσεων και την ποιότητα των συστατικών του, δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν το ταξίδι της αυθεντικής απόλαυσης που ξεκίνησε πριν από 130 χρόνια στη Λέσβο. Εις έτη πολλά!

www.ouzoplomari.gr
www.facebook.com/ouzoplomari
www.instagram.com/ouzoplomari
www.theworldofouzo.gr

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v