Odera Tinos: Μια πρόταση κομψής φιλοξενίας έρχεται στην Τήνο αυτή την άνοιξη

Τον Μάιο του 2024 η Τήνος θα υποδεχθεί το πρώτο πολυτελές ξενοδοχείο που πρόκειται να επαναπροσδιορίσει το τοπίο της φιλοξενίας στο νησί.

Odera Tinos: Μια πρόταση κομψής φιλοξενίας έρχεται στην Τήνο αυτή την άνοιξη

Η νέα πρόταση φιλοξενίας στο νησί της Τήνου ονομάζεται Odera Tinos και βρίσκεται σε μία ειδυλλιακή τοποθεσία με ανεμπόδιστη θέα στο Αιγαίο, δίπλα στην παραλία Βουρνή. Πλαισιωμένο από το απόλυτο κυκλαδίτικο σκηνικό, το resort, το οποίο αναπτύσσεται σε μία έκταση 20.000 τ.μ., προσκαλεί τους επισκέπτες του να ζήσουν μια αυθεντική, ολοκληρωμένη εμπειρία πολυτελούς και συγχρόνως διακριτικής, κομψής φιλοξενίας. Το Odera αποτελεί το πιο πρόσφατο εγχείρημα του ελληνικού ιδιωτικού equity fund Tethys σε συνεργασία με την TConstructions, ενώ τη λειτουργία του έχει αναλάβει η Tresor Hospitality, μία από τις κορυφαίες ανεξάρτητες εταιρείες ανάπτυξης και διαχείρισης ξενοδοχείων στην Ελλάδα.

 

Ο εσωτερικός σχεδιασμός του resort, η επίπλωση και η διακόσμηση που φέρουν την υπογραφή του Studio Bonarchi, αντλούν έμπνευση από την παράδοση του νησιού, ενώ διατηρούν την αρμονία με το φυσικό περιβάλλον. Η αρχιτεκτονική του Odera, έμπνευση του Πάνου Νικολαΐδη της TConstructions, συνδυάζει άψογα την πολυτέλεια με την απλότητα και την παράδοση με τη σύγχρονη αισθητική. Το κάθε ένα από τα 77 δωμάτια και τις σουίτες διαθέτει ιδιωτική πισίνα, προσφέροντας στον ταξιδιώτη ένα ξεχωριστό καταφύγιο. Μαζί με τους κοινόχρηστους χώρους που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, pool bar, δύο εστιατόρια και δύο bars, ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο κι ένα spa, η διαμονή στο Odera αναμένεται να χαρίσει πολύτιμες στιγμές χαλάρωσης.

 

Καθώς η Τήνος, πέρα από τις αδιαμφισβήτητες ομορφιές της είναι ονομαστή και για τα μοναδικά της προϊόντα και τις ιδιαίτερες γεύσεις της, στο Odera έχουν δώσει μεγάλη βαρύτητα στη γαστρονομία, τόσο στο à la carte εστιατόριο Eos, όσο και στα bars, με τη σφραγίδα του αναγνωρισμένου chef Δημήτρη Σκαρμούτσου. Εάν σε αυτά προσθέσουμε και τη μεγάλη βεντάλια υπηρεσιών και δραστηριοτήτων που έχουν σκοπό να οδηγήσουν τον επισκέπτη στις απίθανες διαδρομές του μοναδικού αυτού Κυκλαδίτικου νησιού, η φιλοξενία στο Odera προμηνύεται αλησμόνητη.

 

Odera Tinos

Ε. [email protected]
T. 2283 110200

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v