Το Foundry γίνεται φέτος πέντε χρόνων και το γιορτάζει μαζί μας στην κατάφυτη ταράτσα του

Το αγαπημένο Foundry Suites Athens έχει γενέθλια, κλείνει τα πέντε και μας περιμένει για να το γιορτάσουμε όλοι μαζί στην απίθανη ταράτσα του.

Το Foundry γίνεται φέτος πέντε χρόνων και το γιορτάζει μαζί μας στην κατάφυτη ταράτσα του

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή αναμένω πώς και πώς να λάβω το μήνυμα ότι ένα από τα πιο αγαπημένα μου Αθηναϊκά καλοκαιρινά στέκια άνοιξε και με περιμένει. Μιλώ για μία από τις ομορφότερες και σίγουρα πιο ασυνήθιστες ταράτσες που έχει αυτή η πόλη, αυτή του Foundry Suites Athens της οδού Σαρή στη γειτονιά του Ψυρρή. Όπως και σε κάθε γωνιά αυτού του μικρού ξενοδοχείου-κόσμημα (διαβάστε εδώ και δείτε φωτογραφίες από το πρώτο άρθρο που είχα γράψει), έτσι και στην ταράτσα, βλέπεις την φροντίδα στην παραμικρή λεπτομέρεια χωρίς, όμως, άσκοπη επιτήδευση. Είναι πληθωρική καταφέρνοντας, συγχρόνως, να είναι αέρινη. Είναι ατμοσφαιρική χωρίς φτιασίδια. Μοσχοβολάει από τα δεντρολίβανα και τις λεβάντες και αφήνει το βλέμμα, ανεμπόδιστο, να περιηγηθεί σε όλη την Αθήνα.

 

Οι άνθρωποι που ανεβαίνουν εκεί για να απολαύσουν την βραδιά τους κινούνται στο ίδιο μοτίβο. Είναι ασορτί με το περιβάλλον, ανεπιτήδευτα κομψοί και χαλαροί. Σε αυτό βοηθάει πολύ η απόλυτα επαγγελματική εξυπηρέτηση που έχει και την απαραίτητη δόση φιλικότητας για να σε κάνει να νιώθεις άνετα.

Το μήνυμα που περίμενα ήρθε και τι μαθαίνω; Πως φέτος το ξενοδοχείο κλείνει τα 5 πρώτα σημαδιακά του χρόνια και πως ήρθε η ώρα για γιορτή. Χαρά μεγάλη.

 

Γιορτή με 10 κοκτέιλ που αγάπησε ο κόσμος στα 5 αυτά χρόνια. Το Zeus, η Griega Margarita, η La Tomatina επιστρέφουν σε μια εορταστική σπέσιαλ εμφάνιση και γεύση, δίπλα στις μπύρες από ελληνικά μικροζυθοποιία, αλλά και τα 15 κρασιά Ελλήνων παραγωγών της ανανεωμένης λίστας.

 

Γιορτή με τις απίθανες ναπολιτάνικες πίτσες που φτιάχνονται μαστόρικα με τα πιο φρέσκα, εκλεκτά υλικά, ψήνονται στον ξυλόφουρνο live μπροστά μας κι έρχονται λαχταριστές στο τραπέζι. Δεν ονομάστηκαν τυχαία fork of the town! Ένα έχω να σας πω, πως πέρυσι είχαμε πάει μεγάλη παρέα Ελλήνων και ξένων, ενήλικων και παιδιών, και οι πολυταξιδεμένοι φίλοι μας ακόμα το θυμούνται. Αν δεν είναι αυτό λόγος για γιορτή, ποιο θα είναι;

 

Η γιορτή θα γίνει ακόμα πιο… γιορτινή με πολλά happenings, pop-up γαστρονομικά events και full moon χορευτικά parties με καλεσμένους DJs, με την υπόσχεση πως αυτό το καλοκαίρι θα μας μείνει αξέχαστο. Αφού ευχηθώ πρώτα από εδώ Χρόνια Πολλά, θα περιμένω να το πω κι από κοντά με την πρώτη ευκαιρία με ποτό και πολύ χορό. Να με περιμένετε!    

 

THE ROOFTOP GARDEN @ THE FOUNDRY SUITES ATHENS
Sarri 40, Psyrri, Downtown Athens, tel: +30 211 18 24 604
e-mail:[email protected]
www.thefoundrysuitesathens.com
Ωράριο Λειτουργίας Rooftop Garden: Καθημερινά: 19:00 - 02:00

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v