10 τρόποι να πας τους οργασμούς σου σε άλλο επίπεδο

Δεν λέμε ότι η σεξουαλική σου ζωή χρειάζεται απαραιτήτως ανανέωση. Λέμε ότι πάντα υπάρχουν και καλύτερα. Και έτσι θα τα, εχμ, φτάσεις.

10 τρόποι να πας τους οργασμούς σου σε άλλο επίπεδο

Οι περισσότεροι άνθρωποι ανακαλύπτουμε κάποια στιγμή ψιλοτυχαία ότι από τη μία υπάρχουν οι οργασμοί, και από την άλλη υπάρχουν οι οργασμοί the deluxe edition, εκείνοι οι άλλοι που εμπίπτουν στην κατηγορία βλέπω αστράκια. Συνήθως η ανακάλυψη οφείλεται στον/στην παρτενέρ, ή σε μια καινούρια σεξουαλική πρακτική, ή σε ένα συνδυασμό των δύο. Και επειδή για τους παρτενέρ σου δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά, σου συγκεντρώσαμε αντ’ αυτού δέκα πρακτικές και κόλπα που θα απογειώσουν τους οργασμούς σου.

Το edging το σωστό, το πρόστυχο

Είναι η πρακτική του να φτάνεις πολύ κοντά στο να τελειώσεις, και εκεί να σταματάς, να περιμένεις να ηρεμήσεις και μετά να ξαναξεκινάς. Μετά από 3-4 επαναλήψεις (ή όσες αντέξεις τέλος πάντων) ο οργασμός που ακολουθεί δεν έχει προηγούμενο. Λεπτομέρειες έχουμε εδώ

Δέσε με (που έλεγε και ο Αλμοδόβαρ)

Η αίσθηση ότι ένας εκ των δύο (ή περισσότερων, δεν κρίνουμε εμείς εδώ) έχει τον απόλυτο έλεγχο μπορεί να γίνει έξτρα αφροδισιακή, οδηγώντας –το μάντεψες– σε ιδιαίτερα έντονους οργασμούς. Δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε με κάτι έξτρα εξεζητημένο (ωστόσο αν θες, λεπτομέρειες έχουμε εδώ) ένα κρεβάτι με κάγκελα και κάτι σε σκοινί/ γραβάτα/ ζώνη θα κάνουν μια χαρά δουλίτσα.

Με λίγο BDSM δεν τρόμαξε κανείς

Ξανά, δεν χρειάζεται να βουτήξετε απευθείας στα βαθιά αν δεν είναι αυτό το βίτσιο σας –μπορεί βέβαια στην πορεία να ανακαλύψετε πως είναι, στην οποία περίπτωση εδώ θα βρεις όλα τα πώς και τι για να ξεκινήσετε. Για αρχή, λίγο πιο έντονο spanking και μερικά δαγκώματα μπορούν να απογειώσουν την σεξουαλική σας εμπειρία, γιατί όπως μπορούν να σου εγγυηθούν 29 κατασκευαστές μαστιγίων ο συνδυασμός πόνου και ηδονής δεν άφησε ποτέ κανέναν ασυγκίνητο.

(Δεν) έχεις την αίσθηση, την έκτη αίσθηση

Ως γνωστόν, το να περιορίζεις μία από τις αισθήσεις σου κάνει αυτομάτως τις άλλες εντονότερες, πράγμα που σημαίνει πως το να έχεις τα μάτια σου δεμένα κατά τη διάρκεια ενός ή περισσότερων ερωτικών παιχνιδιών συχνά εγγυάται τα αστράκια που λέγαμε στην αρχή του κειμένου.

Η τέχνη στις υπηρεσίες σας

Αν το mainstream πορνό σου φαίνεται οριακά αστείο ή/και προσβλητικό (πολύ άδικο δεν έχεις) εδώ έχουμε την καλύτερη εκδοχή του, ιδανική για να δείτε μαζί χωρίς να κριντζάρει κανείς από τους δύο (ή περισσότερους, τα είπαμε). Αν πάλι νιώθεις αμήχανα με τις ταινίες, εξαιρετικό υλικό θα βρεις και σε βιβλία και σε μικρές, δωρεάν ιστορίες σε σάιτ όπως το Literotica, που καλύπτουν κάθε πιθανό και απίθανο (έμφαση στο απίθανο) γούστο και βίτσιο, όρεξη να ‘χεις να ψάχνεις.

Δεν υπάρχουν προκαταρκτικά, βγαλ’ το αυτό από το μυαλό σου

Τα χουφτώματα/ φασώματα/ γλειψίματα/ πώς προτιμάς να τα λες τέλος πάντων, δεν είναι το «ζέσταμα» που θα οδηγήσει στο κυρίως παιχνίδι, και αν τα βλέπεις έτσι αφήνεις πάρα πολλές ευκαιρίες για οργασμούς να πάνε χαμένες. Καταρχάς γιατί οι περισσότεροι γυναικείοι οργασμοί συμβαίνουν εκεί και όχι κατά τη διείσδυση, κατά δεύτερον γιατί όσο περισσότερους τέτοιους οργασμούς πετύχεις, τόσο αυξάνεις τις πιθανότητες να υπάρξει και γκράντε οργασμός κατά τη διείσδυση. Πράγμα που μας φέρνει στο…

…Είναι μαραθώνιος, όχι σπριντ

Ωραίο και σέξι και χοτ και απ’ όλα και το «ένα στα γρήγορα», αλλά συγκλονιστικό οργασμό στο δεκάλεπτο δεν είχε κανείς ποτέ. Δε λέμε ότι πρέπει κάθε φορά να αφιερώνεις ένα πεντάωρο –έχετε και δουλειές, ξέρουμε– αλλά ας πούμε εκείνο το κυριακάτικο brunch που σχεδιάζατε, μήπως να το αφήσετε και να το, εχμ, φάτε στο κρεβάτι;

Απαγορευμένος καρπός

Η πιο λάιτ εκδοχή του συνδυασμού σεξ και αδρεναλίνης, ο οποίος κάνει μικρά οργασμικά θαύματα για τη συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων, είναι το ενδεχόμενο να σας δει κάποιος να κάνετε σεξ. Πράγμα που μπορεί με τη σειρά του να γίνει όσο απειροελάχιστο (τύπου, αφήνω τις κουρτίνες ανοιχτές) ή όσο παρακινδυνευμένο (σεξ στην πυλωτή) θέλεις. 

«Και τι ακριβώς κάνει αυτό;»

Sex toys δεν είναι μόνο οι δονητές. Αν είσαι πρωτάρης/α στον μαγικό κόσμο των παιχνιδιών, κάνε κλικ εδώ και μετά εδώ, και ετοιμάσου να δεις την ζωή σου να αλλάζει.

Μίλα της (όλα τα έχει πει ο Αλμοδόβαρ τελικά)

Αντί τελευταίας συμβουλής, κύριοι, αφήνουμε εδώ αυτό.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v