Καλοκαιρινό σεξ στο ύπαιθρο: Πώς να το κάνεις σωστά

Επειδή ο φόβος του να σε πιάσουν το κάνει καλύτερο, αλλά κατά βάθος επειδή κανένας μας δεν βγήκε ποτέ από την εφηβεία.
Καλοκαιρινό σεξ στο ύπαιθρο: Πώς να το κάνεις σωστά
Τώρα, αλήθεια; Πρέπει να γράψουμε εισαγωγή για αυτό το κείμενο; Πρέπει να γράψουμε σοβαρά επιχειρήματα γιατί το σεξ στο ύπαιθρο είναι τέλεια εμπειρία; Για να κλίκαρες εδώ, μάλλον ήδη σε έχει ψήσει η ιδέα. Ή μπορεί να το έχεις αναγνωρίσει και φουλ ως φετίχ και να ψάχνεις έξτρα ιδέες. Δεν θα σε κρίνουμε. Ξέρουμε τι ωραίο που είναι. Είμαστε εδώ μόνο για να βοηθήσουμε.

Εύκολα και γρήγορα
Ο πρώτος κανόνας που δεν πρέπει να ξεχνάς: Δεν μπορείτε να το πάτε αργά. Το δημόσιο σεξ πρέπει να είναι έντονο και γρήγορο, επειδή αν περάσει το εικοσάλεπτο θα αποδεχτείτε ότι δεν πρόκειται κανείς να σας πιάσει και μάλλον θα ξενερώσετε. Ή θα θέλετε να συνεχίσετε κάπου με κρεβάτι, παρακαλώ.

Οι μικροί γ#%!$&*ώνες της φύσης
Είσαι σε παραλία; Έχει απόμερα βραχάκια; Τέλεια. Έχετε μέρος για να κάνετε σεξ μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Αν, πάλι, τα αδιάκριτα βλέμματα σε ιντριγκάρουν ως ιδέα, φρόντισε να πάρεις πρώτα λίγη απόσταση και να τους αφήσεις να κοιτάνε ή να έρθουν πιο κοντά. Επίσης, προφανώς αυτό είναι κάτι που θα κάνεις μόνο αν υπάρχει ακόμα ένας-δυο άνθρωποι στην παραλία, όχι εκατό.

Το νερό δεν είναι φίλος σου
Μην κάνεις σεξ μέσα στην θάλασσα, σε παρακαλούμε.

Τα δέντρα, επίσης, δεν είναι φίλοι σου
Αν βρίσκεσαι σε περιοχή με πολλά δέντρα, μην το διανοηθείς αν δεν έχεις μια πετσέτα να βάλεις πάνω, επειδή ο κορμός σκίζει πλάτες και τις γεμίζει με μικρόβια. Επίσης, ζωύφια.

Σεξ στον δρόμο
Αν παίζει road tip, σου απαγορεύουμε ακόμα και να σκεφτείς αηδίες τύπου "σκύψε όσο οδηγάω", και επίσης θα σου πούμε να ψάξεις στο Google φωτογραφίες ανθρώπων που τους έπιασαν οι κάμερες του Google όσο το έκαναν σταματημένοι στην Εθνική. Αν, πάλι, όσο οδηγείς πέσει το μάτι σου σε ένα ωραίο, άδειο χωράφι, τότε θα σου πούμε να σταματήσεις. Επίσης, από τις λίγες φορές που μπορείτε πραγματικά να φωνάζετε όσο δυνατά θέλετε.

Καν' το όπως ο παππούς σου στο χωριό
Δηλαδή ωμά και θυμωμένα σε έναν στάβλο.

Άδειασε το χωριό
Είτε είσαι σε νησιώτικο χωριό, είτε σε βουνίσιο, κάποια στιγμή θα επικρατεί άκρα του τάφου σιωπή. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνεις κυριολεκτικά σε όποιο δρομάκι θέλεις.

Νησί, αλλά καν' το πρωτότυπο
Είναι τέλειο να κάνεις σεξ στο πιο ψηλό σημείο του νησιού όσο ο ήλιος δύει; Ναι, είναι. Σκέψου όμως σε ακρόπολη Κυκλάδας στην high τουριστική περίοδο πόσοι άνθρωποι θα έχουν την ίδια ιδέα με εσένα. Φύλαξέ το για έναν πιο περίεργο προορισμό, και σε μια θάλασσα από ξεπέτες με θέα στη Σαντορίνη, εσύ να είσαι αυτός που το 'κανε στην Κάσο όσο έβλεπε να απογειώνονται τα αεροπλάνα.

Η βλασφημία είναι τόσο σέξι
Ένα νησιώτικο κλισέ που θα σου πούμε να αγκαλιάσεις, όμως, είναι το σεξ έξω από εκκλησία αργά το βράδυ. Αν δεν ήθελαν ο κόσμος να κάνει σεξ έξω από αυτές, να μην τις έχτιζαν με τόσο κατάλληλες γωνίες.

Ξέμεινες;
Αν δεν έχει διακοπές για εσένα φέτος, αλλά και πάλι θες να κάνεις δημόσιο σεξ, θα σου πούμε ότι
α) Η Αθήνα έχει παραλίες, στενά δρομάκια, πυλωτές, πάρκα και ταράτσες
β) Αναμένουμε έγκριση για κείμενο με τα καλύτερα σημεία για δημόσιο σεξ στην Αθήνα, ελπίζουμε τότε να σε βοηθήσουμε.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v