ΑΠΟΨΕΙΣTELEGOURMETSeminar On Wine Pleasure

Πιστός στο ραντεβού μου με τη Βασίλισσα!...

Πιστός στο ραντεβού μου με τη Βασίλισσα!...

Καλά, μην πάει το μυαλό σας κατευθείαν στην Βασίλισσα Ελισάβετ - είπαμε! Απλά ήρθε η ώρα για την βασίλισσα των οινικών εκθέσεων, το Decanter Fine Wine Encounter, που γίνεται κάθε χρόνο στο Λονδίνο και την οποία παρακολουθώ ανελλιπώς - γι αυτό και ετοιμάζω βαλίτσες!

Όσοι έχετε τη δυνατότητα, μείνετε συντονισμένοι στο TeLeGourmet το Σαββατοκύριακο, γιατί τα θεματάκια που έχω ετοιμάσει, από εστιατόρια, προσωπικότητες, αλλά και από την ίδια την έκθεση, θα έχουν νομίζω πολύ ενδιαφέρον. Τα ταξίδια μου στο Λονδίνο πάντα μου χαρίζουν όμορφες και απολαυστικές εμπειρίες, γι αυτό και δεν χάνω ευκαιρία να κάνω ταξιδάκια στα παλιά μου λημέρια όσο πιο τακτικά μπορώ.

Παρεμπιπτόντως δεν μπορώ να μη μοιραστώ μαζί σας τη χαρά μου για τον νέο Κύκλο του Σεμιναρίου Απόλαυσης του Κρασιού που ξεκίνησε χτες. Σε πείσμα της κρίσης και της γενικότερης γκρίνιας που επικρατεί παντού γύρω μας, οι θέσεις του Σεμιναρίου (ξανα)συμπληρώθηκαν σε χρόνο-ρεκόρ! Έτσι, με το νέο γκρουπ 25 οινόφιλων διψασμένων για γνώση και καλό κρασί, συναντηθήκαμε χτες για πρώτη φορά στον όμορφο και ζεστό χώρο του Εστιατορίου Γεύσεις με Ονομασία Προελεύσεως στην Κηφισιά, και ξεκινήσαμε το ταξίδι μας στον μεθυστικό κόσμο της γνώσης και της απόλαυσης του κρασιού.

Καλό Σαββατοκύριακο, λοιπόν. Να περάσετε καλά σε ό,τι κάνετε, και να θυμάστε ότι σε αυτήν εδώ τη σελίδα θα σας περιμένουν τακτικές TeLeGourmet ανταποκρίσεις από την Αγγλική πρωτεύουσα για να σας κάνουν παρέα...

SPONSORED LINKS

"Ποιος είπε ότι δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα μηχανές του χρόνου; Ήδη υπάρχουν. Λέγονται βιβλία."

Robert Benchley, Αμερικανός αρθρογράφος

 • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
  1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
  1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
  1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
  1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.
  1996 — Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται πρωθυπουργός, με 86 έναντι 75 ψήφους του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v