Υπάρχουν κάποιες γεύσεις που, σε όσες διαφορετικές μορφές, συσκευασίες ή συνταγές και αν τα δοκιμάσεις, αν δεν δεις που και πώς δημιουργούνται θα έχεις πάντα μισή εικόνα. Αυτό το λέω για το κρασί, για παράδειγμα, γι αυτό και παροτρύνω συνεχώς τον κόσμο να επισκεφθεί ένα οινοποιείο και να δει τις διαδικασίες και τους ανθρώπους που το οδηγούν από το αμπέλι στο ποτήρι του. Κάτι αντίστοιχο σκεφτόμουν και για την τρούφα, όμως. Είναι ένα φυσικό προϊόν που λατρεύω, αισθανόμουν όμως ότι όσα ξέρω, έχω δει, διαβάσει και δοκιμάσει γύρω από αυτήν, δεν ήταν αρκετά. Έτσι, στο τελευταίο ταξίδι μου στην Τοσκάνη, τον περασμένο Φεβρουάριο, πήγα ο ίδιος για κυνήγι τρούφας.