Τι σκέφτονται οι γυναίκες πριν το πρώτο ραντεβού;

Είχατε ποτέ απορία τι περνάει από το μυαλό μιας γυναίκας λίγο πριν το πρώτο ραντεβού; Ρωτήσαμε 12 γυναίκες, και αυτές είναι οι απαντήσεις τους!
Τι σκέφτονται οι γυναίκες πριν το πρώτο ραντεβού;
Αν είχατε ποτέ αναρωτηθεί τι σκέφτεται η μέση γυναίκα πριν βιώσει τον φόβο και τον τρόμο των περισσότερων single ανθρώπων, το πρώτο ραντεβού, είστε στο σωστό σημείο. Κινούμενοι κι εμείς από την απορία μας, ζητήσαμε από 12 γυναίκες να μας πουν τι συμβαίνει στο κεφάλι τους πριν βγουν από το σπίτι για να συναντήσουν τον νέο υποψήφιο. Και ιδού όσα μας απάντησαν:

“Τι να φορέσω; Τι θα συζητήσουμε; Αν αρχίσω να μιλάω πολύ; Να βάλω καλά εσώρουχα ή όχι; Αν του κάτσω δεν θα φανώ τσούλα; Ας πάρω τηλέφωνο τις φίλες μου να κάνουμε τρεις ώρες συμβούλιο για όλα τα παραπάνω. Αυτό ήταν σεξιστικό.”
Κέλλυ, 25

“Αυτό είναι πολύ περίεργο, αλλά στο πρώτο ή στα πρώτα ραντεβού πάντα αγχώνομαι ότι δεν θα αναγνωρίσω τον άλλον. Άσχετα αν τον ξέρω και τον έχω ξαναδεί. Ανεξήγητα πράγματα…”
Πετρίνα, 22

“Σχέδιο απόδρασης, σε περίπτωση που δεν μου αρέσει τελικά!”
Ναταλία, 26

“Ελπίζω να μην νομίζει ότι θα το κάνουμε μετά…”
Νεκταρία, 19

“Άμα ταιριάζουμε αλλά δε μου κάνει κλικ, είμαι ρηχή κι επιφανειακή; Να προτείνω μέρος ή να διακινδυνεύσω να βρεθώ σε καγκουροκαφετέρια; Ζώδιο να ρωτήσω ή θα με περάσει για χαζοχαρούμενη; Να είμαι ο εαυτός μου μείον τις αναφορές σε geeky πράγματα, ή να είμαι εντελώς ο εαυτός μου απλά πιο βαμμένη απ’ ό,τι συνήθως;”
Μαρίνα, 23

“Μην κάνεις πολιτική συζήτηση. Δεν έχω λόγο να το κάνω αυτό, πρέπει να κάτσω μέσα και να δω ταινία. Με χοντραίνει αυτό;”
Ιώ, 34

«Χριστέ μου, είμαι χοντρή.”
Κατερίνα, 27

“Τι κραγιόν να φορέσω; Αν φορέσω πολύ έντονο, θα λερωθώ όταν πίνω/τρώω, ενώ αν φορέσω ένα άχρωμο, θα είναι ξενέρωτο.”
Έφη, 21

“Τι να πάρω να πιώ; Όχι σοκολάτα, κάνει περίγραμμα στα χείλια.”
Χαρά, 27

“Νομίζω το πρώτο που σκέφτομαι πάντα, και πιο πολύ απ’ όλα, είναι πού θα πάμε. Αφενός μου προκαλούν μεγάλη αμηχανία οι συζητήσεις του τύπου «όπου θες», «δεν έχω πρόβλημα, όπου να ‘ναι», «κι εμένα δε με πειράζει, διάλεξε εσύ», αφετέρου γράφω στο in2life οπότε όλοι –ναι, ακόμα και στα πρώτα ραντεβού– θεωρούν ότι ξέρω όλα τα γαμάτα μέρη. Τα ξέρω, αλλά δεν ξέρω απαραίτητα και τα γούστα τους, οπότε έχει τύχει να πάω σούπερ mainstream τύπο σε uber cult ινδικό στην Τρούμπα και να τρομάξει λίγο. Αν καταλήξω σε κανα-δυο ασφαλείς επιλογές, μπορεί να κάνω και μια πρόχειρη λίστα στο μυαλό μου με τις πιο αξιοσυζήτητες ταινίες που είδα τελευταία, ή με μερικά καλά αστεία που άκουσα, για πασπαρτού σε περίπτωση αμήχανης παύσης, μακριά από μας.”
Ηρώ, 33

“Το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι όταν ξέρω ότι θα συναντήσω έναν ημί-άγνωστο άντρα σε κάποιο ημί-άγνωστο μπαρ, για να αποφασίσουμε αν θέλουμε ή όχι να κάνουμε αγκαλίτσες, σεξάκι ή παιδιά είναι το τι θα βάλω. Καμία μας δεν έχει αρκετά ρούχα. Καμιά μας δεν έχει τα σωστά ρούχα. Ποτέ δεν είσαι βέβαιη αν αυτό που διάλεξες είναι αρκετά σέξι, αλλά όχι και πολύ (θες να σ' αγαπήσει για το χιούμορ και τα μάτια σου), αρκετά κομψό, αλλά όχι και Γιάννα Αγγελοπούλου (ιδίως αν το αγόρι είναι μποέμ και της αριστεράς).”
Φοίβη, 24

Και για κάτι αντιδραστικό για τα σύγχρονα ελληνικά δεδομένα:
“Φαίνεται ωραίο παιδί. Κι αν καπνίζει; Αν έχει αφήσει μούσια, θα γίνω καπνός. Και πρέπει να μάθω επιτέλους τι ζώδιο είναι!”
Μαρία, 22

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v