Τα χειρότερα μέρη για να την πέσεις σε κάποιον

Υπάρχουν μέρη που εμπνέουν το φλερτ, κι έπειτα υπάρχουν μέρη στα οποία καλύτερα να κάτσεις στην θέση σου και να μην πεις τίποτα. Γιατί θα ντροπιαστείς.
Τα χειρότερα μέρη για να την πέσεις σε κάποιον
Για ένα άτομο με σχετικά καλές επικοινωνιακές δεξιότητες και αυτοπεποίθηση, ολόκληρος ο κόσμος είναι γεμάτος από ευκαιρίες για φλερτ. Μερικές φορές, όμως, το ότι μπορείς δεν σημαίνει κι ότι πρέπει. Γι’ αυτό, συγκρατήσου και μην βάλεις σε λειτουργία την γοητεία σου αν βρίσκεσαι…

…σε κηδεία
Κάποιος πέθανε. Κάποιος είναι κυριολεκτικά νεκρός σε ένα φέρετρο, και το μόνο που μπορείς να σκεφτείς είναι πως βιώνεις σεξουαλική έλξη για ένα άτομο; Εντάξει, πες κι ότι το σκέφτεσαι. Μπορεί να μην γνώριζες και τόσο καλά τον νεκρό. Δείξε, όμως, λίγους καλούς τρόπους.

…στο γυμναστήριο
Ας το δούμε λογικά. Είστε εκεί μέσα με σκοπό να χάσετε κιλά και να σφίξετε. Το χάσιμο κιλών και το σφίξιμο απαιτούν ιδρώτα. Το πέσιμο δεν πάει μαζί με τον ιδρώτα. Ούτε με τους λεκέδες ιδρώτα στις μασχάλες.

…σε συνέντευξη για δουλειά
Είναι ανήθικο. Και θα σε κυνηγάει μετά η ρετσινιά. Και κανείς δεν πρόκειται να σε προσλάβει αν ενώ απαριθμείς τα διάφορα ταλέντα σου, χώσεις ανάμεσα πόσο καλός είσαι στο στοματικό. Η ζωή δεν είναι πορνό.

…στο γραφείο του ψυχολόγου σου
Αν θες να την πέσεις στον ψυχολόγο σου, έχεις σοβαρότερα προβλήματα απ’ ό,τι νομίζεις. Αν την πέσεις σε κάποιον άλλο ασθενή, απλά δεν σκέφτεσαι πρακτικά. Για να είναι εκεί, κάποιο πρόβλημα θα έχει, και δεν χρειάζεσαι περισσότερα προβλήματα μέχρι να λύσεις τα δικά σου.

…στο αεροπλάνο
Πόσο ρομαντικό, γνωρίστηκαν στο αεροπλάνο, φλέρταραν, και μετά… έκαναν σεξ στις τουαλέτες. Εκτός του ότι κανένας δεν μπορεί να κάνει σεξ σε τουαλέτα αεροπλάνου χωρίς να βγει με καμιά δεκαριά μώλωπες, θα σας πάρουν χαμπάρι όλοι οι επιβάτες.

…στο αστυνομικό τμήμα
Είτε έχεις πάει για να κάνεις καταγγελία, είτε επειδή σε συνέλαβαν, είναι ανεπίτρεπτο να κάνεις κίνηση σε αστυνομικό. Δουλεύει σκληρά και το μόνο που θέλει είναι να ξεμπερδεύει μαζί σου γρήγορα για να πάει να πιει καφέ με την ησυχία του.

…στην εκκλησία
Επειδή είναι το σπίτι του Θεού. Ή και όχι, δεν είμαστε σίγουροι για την εκκλησία, ακούγεται απαγορευμένο αλλά σέξι.


Θοδωρής Διάκος



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v