17 σημάδια ότι έχεις (πολύ) καιρό να κάνεις σεξ

Τα 17 αυτά σημάδια λένε πως μάλλον έχει περάσει πολύς καιρός απ’ την τελευταία φορά που έκανες σεξ.
17 σημάδια ότι έχεις (πολύ) καιρό να κάνεις σεξ
Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να ζήσουν χωρίς σεξ. Εσύ, λογικά, δεν είσαι από αυτούς. Έχεις ξεκινήσει ήδη να διαβάζεις αυτό το κείμενο, άλλωστε. Πόσο άσχημα, όμως, το χρειάζεσαι; Σε τι ανεξερεύνητα βάθη έχει φτάσει η απελπισία σου; Με πόσα από τα παρακάτω μπορείς να πεις ότι ταυτίζεσαι;

Σημείωση: η συντακτική ομάδα του Sex.in2life καταλαβαίνει τον πόνο σου και δεν έχει σκοπό να σε κρίνει.

1. Έχεις ξεχάσει πώς είναι να σε αγγίζει άλλος άνθρωπος. Μερικές φορές, όταν δεν κοιτάει κανείς, αγγίζεις τον εαυτό σου. Αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Ποτέ δεν θα είναι αρκετό.

2. Έχεις βρει εναλλακτικές ασχολίες. Ποιος θα το περίμενε ότι το πλέξιμο θα ήταν τόσο καλό υποκατάστατο; Άσε που τον επόμενο χειμώνα θα μπορείς πλέον να φοράς διαφορετικό σκουφί κάθε μέρα.

3. Ντρέπεσαι να κοιτάξεις τα γεννητικά σου όργανα στα μάτια. Επειδή νιώθεις ότι τα πρόδωσες. Ούτε αυτά έχουν όρεξη να σε κοιτάξουν.
 
4. Τα βράδια του Σαββάτου τα περνάς στο σπίτι, και οι μόνες καυτές παρουσίες στην ζωή σου είναι η πίτσα πεπερόνι και το λάπτοπ που σου καίει τα μπούτια.

5. Δεν έχεις την παραμικρή ιδέα πλέον πώς να πλησιάσεις κάποιον. Ίσως να δοκιμάσεις λίγη οπτική επαφή. Ίσως νοηματική. Ίσως αφήσεις ένα σημείωμα με τον αριθμό σου, την διεύθυνσή σου και ένα αντικλείδι για το σπίτι σου.

6. Δεν ξέρεις να διαβάζεις τα σημάδια. Με κοίταξε; Τι εννοεί με αυτό το κοίταγμα; Τι πρέπει να κάνω εγώ τώρα;

7. Όταν πατάς y στο Chrome, το πρώτο αποτέλεσμα δεν είναι YouTube. Και για να γίνουμε εντελώς ξεκάθαροι, εννοούμε YouPorn. Επειδή βλέπεις πολύ περισσότερο πορνό από παλιότερα. Πλέον το βλέπεις και για την υπόθεση.

8. Ο αυνανισμός έχει χάσει την χάρη του. Ούτε που το ευχαριστιέσαι πλέον. Το επόμενο βήμα είναι να αρχίσεις να προσποιείσαι οργασμό για τον εαυτό σου. Κι όμως, γίνεται.

9. Έχεις είτε την λίμπιντο ενός 15χρονου αγοριού, είτε μιας γυναίκας στην εμμηνόπαυση. Δεν υπάρχει ενδιάμεσο. Είτε θα το θέλεις τώρα, είτε θα νιώθεις πως ανάμεσα στα πόδια σου κυλούν αχυρόμπαλες. Είναι πολύ εκνευριστικό.

10. Δεν χρειάζεσαι σέξι εσώρουχα. Εκείνο το διάφανο στριγνκ/κολλητό μποξεράκι; Όχι. Η θέση τους είναι στο βάθος του συρταριού, να μην σου θυμίζουν περασμένα μεγαλεία.

11. Έχεις επιστρέψει στα 70s. Από άποψη μαλλιών. Όχι αυτών των μαλλιών.

12. Όταν κάποιος φίλος σου κάνει σεξ, πρέπει να ακούσεις τα πάντα. Όλες τις βρώμικες, αηδιαστικές λεπτομέρειες, είναι καλύτερο κι από πορνό. Όσο καλύτεροι φίλοι είστε, τόσο περισσότερα ζητάς να μάθεις.

13. Οι φαντασιώσεις σου γίνονται περίεργες. Έχουν αρχίσει να περιλαμβάνουν άτομα που δεν ξέρεις, μέρη που δεν επισκέφτηκες και πράγματα που δεν έκανες ποτέ. Γενικότερα, είσαι σε μια κατάσταση που οτιδήποτε μπορεί να θεωρηθεί σεξουαλικό σου κόβει τα γόνατα.

14. Έχεις νεύρα. Είσαι έξω, προσπαθείς να υποκριθείς ότι η κοινωνική σου ζωή υπάρχει, υπάρχουν πέντε γόπες στο τασάκι σου κι ο σερβιτόρος δεν αξιώθηκε ακόμα να το αλλάξει. Ουρλιάζεις στον σερβιτόρο.

15. Το σπίτι σου μεταμορφώνεται σε στάβλο. Δεν πρόκειται να έρθει κανένας, άλλωστε. Γιατί να μην μετακομίσεις πλήρως στο κρεβάτι;

16. Αμφισβητείς τον εαυτό σου. Επειδή, λογικά, κάτι θα κάνεις λάθος εσύ. Νιώθεις άσχημος, βαρετός. Καθησυχάζεις τον εαυτό σου με περισσότερη πίτσα ή γλυκά, γιατί η πίτσα και τα γλυκά σε καταλαβαίνουν.

17. Αρχίζεις να το ξανασκέφτεσαι για προηγούμενες σχέσεις. Μπορεί ο/η πρώην σου να ήταν ψυχοπαθής, αλλά τουλάχιστον τα βρίσκατε στο σεξ. Ίσως σκέφτεσαι να στείλεις μήνυμα. Μην το κάνεις, αξίζεις πολύ καλύτερα.

Θοδωρής Διάκος
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v