Τι θέλει να ακούσει μια γυναίκα στο πρώτο ραντεβού;

Προτού αρχίσεις να φλυαρείς για τα κατορθώματά σου, ή να πετάς υπονοούμενα, διάβασε παρακάτω για να μάθεις τι όντως θέλει να ακούσει μια γυναίκα.
Τι θέλει να ακούσει μια γυναίκα στο πρώτο ραντεβού;





Τα πρώτα ραντεβού είναι πάντα δύσκολα. Νιώθεις λιγάκι σαν να μπαίνεις σε συνέντευξη για δουλειά, πως πρέπει να παρουσιάσεις την καλύτερή σου εικόνα. Και, σίγουρα, υπάρχουν πολλοί που ξέρουν να χειρίζονται αυτές τις καταστάσεις υπέρ τους. Άλλοι, όμως, δυσκολεύονται. Και, πάνω στο άγχος τους, λένε τα χειρότερα πράγματα. Διώξτε, λοιπόν, την ανησυχία σας, γιατί βρήκαμε τα τέσσερα πράγματα που κάθε γυναίκα θα χαρεί να ακούσει σε ένα ραντεβού, και που σίγουρα θα σας κερδίσουν πόντους.

1. Μ’ αρέσει το…
Κάντε ένα ευγενικό κομπλιμέντο για αυτό που φοράει, για κάποιο αξεσουάρ της, ή αν έχει τατουάζ. Και, όχι, δεν θα σας περάσει για γκέι αν πείτε πόσο σας αρέσει το φόρεμά της. Σημαίνει ότι ενδιαφέρεστε και ότι δίνετε προσοχή – τα δύο σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να κάνετε σε ένα ραντεβού. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να το παρακάνετε, και τουλάχιστον φροντίστε να είστε ειλικρινείς. Δεν υπάρχει χειρότερο από ένα ψεύτικο κομπλιμέντο.

2. Γιατί το λες αυτό;
Όταν σας πει κάτι, ζητήστε να σας το αναλύσει. Πολλοί άντρες θα αφήσουν μια γυναίκα να μιλάει ακόμα και με τις ώρες σε ένα ραντεβού, ενώ το μυαλό τους τρέχει ένας θεός ξέρει πού. Μεγάλο λάθος – και πολύ προσβλητικό, ειλικρινά. Πρέπει να σας ενδιαφέρουν αυτά που έχει να πει, και να φροντίζετε ο διάλογος να κυλάει. Καμία γυναίκα δεν ενδιαφέρεται να νιώθει σαν να μιλάει στον ψυχολόγο της όταν βγαίνει ραντεβού.

3. Είσαι πολύ καλή στο…
Μην διστάσετε να της πείτε πως σας έχει εντυπωσιάσει. Προσοχή, όμως: δεν θέλετε να ακουστείτε σοκαρισμένοι, πως εκπλήσσεστε με το γεγονός ότι η γυναίκα απέναντί σας μπορεί να συντάξει μία πρόταση. Εκφράστε με ειλικρίνεια τον θαυμασμό σας. Ξανά, προσοχή: ποτέ μην εκφράσετε τον θαυμασμό σας συγκρίνοντάς την με άλλες γυναίκες – δεν χρειάζεται να μειώνετε κόσμο για να κάνετε κάποιον να αισθανθεί καλύτερα.

4. Να σου πω την αλήθεια…
Ναι. Είναι σίγουρο πως θέλει να σας ακούσει να λέτε την αλήθεια. Αυτό που λέγαμε για την κουβέντα, πως πρέπει να κυλάει και να μην είναι μονόπλευρη; Επιπλέον, το να μιλάτε ειλικρινά για κάτι – σαν να της αποκαλύπτετε κάποιο μικρό σας μυστικό – θα την κάνει να νιώσει πως οι άμυνές σας είναι πεσμένες, και θα νιώσει πιο άνετα μαζί σας. Αρκεί να μην πιστεύετε πως είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσετε ειλικρινά για πράγματα που θα έκαναν έναν λογικό άνθρωπο να απομακρυνθεί. Αυτά αφήστε τα για το επόμενο ραντεβού… που αν ακολουθήσατε αυτές τις συμβουλές, σίγουρα θα υπάρξει.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v